reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

reklama
jutro z rana zawozimy Wiktora do mojej babci a my jedziemy na poszukiwanie garnituru dla mojego narzeczonego na chrzciny, co nie jest latwa sprawa bo ma 2 metry 130 wagi- czego po nim nie widac ale jednak duzy jest a ja tylko 162 cm :-D i wygladam przy nim jak młodsza siostra ehhh... cale szczescie ze buty juz kupione mamy bo z butami tez jaja byly bo numer ma 48-49 zalezy jaka jest rozmiarowka jak mały pojdzie po tacie to lepiej go bedzie zywic niz ubierac...

witajcie po swietach!dopiero dzis sie doczepilam do kompa:-p
swieta i po swietach asz tak ich nie poczulam.......pojadlam ale normalnie takze wszytsko si.;-)
jesli chodzi o soczki slyszalam tak jak Albi pisala:)ale i tak trzeba to skonsultowac z lekarzem a nie tak na wlasna reke dzialac:-)Pumi z tego co wiem nie mozna karmic tylko piarsia tak dlugo..trzeba rozszerzac diete dziecka bo rosnie i potrzebuje np posnawania innych smakow zeby w przyszlosci mialo ochote je jesc:tak:
my dzis po pierwszym szczepieniu.Kuba troszke pomarudzil a tak sie balam....a wogole to przyjechalam do rodzinnego domku do rodzicow bo tak to mieszkam z narzeczonym i tesciow:rofl2:(no comment jakos dajemy rade....ale nie jest zle):-pBalam sie ze nowe miejsce i tez twarze i moze za duzo wrazen i podroz 2.5 h zle na niego wplynie ale dal rade!:)i teraz slodko spi:tak:

salik....czytaj lekturke!!! hehe ja zaczne dopiero za tydzien jak wroce do Poznania;-)P.S. moj Luki ma prawie 2 m duzo mu nie brakuje ale wazy ok70kg wiec szczypiory takie dwa jestesmy a ja tez taka mala mi hehe bo mam tylko 163 a w dowodzie 165:laugh2:tylko ci....:-p:-D
aha jeszcze chcialam dodac ze pediatra powiedziala ze jak jest sucha skora za uszkami ..policzkach i zaczerwioniona to moze byc objaw alergii pokarmowej:szok:tylko nie to........juz za duzo tego all:angry:
lece spac bo padam po tej podrozy ale musialam do Was napisac:sorry2:stesknilam sie:-pdobrej nocki!!!

Ja jutro ide do gina i strasznie sie boje ze okaze sie ze jestem w ciazy i teraz nie wiem czy jej powiedziec ze mam taka obawe, wiem ze po cesarce to stanowczo za wczesnie by bylo , boszee strasznie sie boje a tez chce zeby mi tabletki zapisala i nie wiem co mam robic:sorry2::-(

reklama

Załączniki

• SANY0031.JPG
    SANY0031.JPG
    53,1 KB · Wyświetleń: 46
  • SANY0034.JPG
    SANY0034.JPG
    50,5 KB · Wyświetleń: 39
  • SANY0066.JPG
    SANY0066.JPG
    52,2 KB · Wyświetleń: 30
  • SANY0069.JPG