witajcie po swietach!dopiero dzis sie doczepilam do kompa

swieta i po swietach asz tak ich nie poczulam.......pojadlam ale normalnie takze wszytsko si.;-)
jesli chodzi o soczki slyszalam tak jak Albi pisala

ale i tak trzeba to skonsultowac z lekarzem a nie tak na wlasna reke dzialac:-)Pumi z tego co wiem nie mozna karmic tylko piarsia tak dlugo..trzeba rozszerzac diete dziecka bo rosnie i potrzebuje np posnawania innych smakow zeby w przyszlosci mialo ochote je jesc

my dzis po pierwszym szczepieniu.Kuba troszke pomarudzil a tak sie balam....a wogole to przyjechalam do rodzinnego domku do rodzicow bo tak to mieszkam z narzeczonym i tesciow

(no comment jakos dajemy rade....ale nie jest zle)

Balam sie ze nowe miejsce i tez twarze i moze za duzo wrazen i podroz 2.5 h zle na niego wplynie ale dal rade!

i teraz slodko spi
salik....czytaj lekturke!!! hehe ja zaczne dopiero za tydzien jak wroce do Poznania;-)P.S. moj Luki ma prawie 2 m duzo mu nie brakuje ale wazy ok70kg wiec szczypiory takie dwa jestesmy a ja tez taka mala mi hehe bo mam tylko 163 a w dowodzie 165

tylko ci....

aha jeszcze chcialam dodac ze pediatra powiedziala ze jak jest sucha skora za uszkami ..policzkach i zaczerwioniona to moze byc objaw alergii pokarmowej

tylko nie to........juz za duzo tego all

lece spac bo padam po tej podrozy ale musialam do Was napisac

stesknilam sie

dobrej nocki!!!