reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

reklama
Zupelnie nic nie wiem o mleku modyfikowanym...Caly czas tylko na piersi.A mala nadal nie sciaga z jednej piersi calego mleka :tak: Blizniaki mogly by byc chyba....tez by sie najadly.Niby tak pieknie-rozowo ale przez to wzbieranie cieniutkie niteczki rozstepow sie pojawily...Cos za cos :laugh2:Ale jak mnie cos takiego mialoby spotkac....to moze powinnam wiedziec?Albo w koncu zaczac zamrazac swoj pokarm!

ja chciałabym karmić piersią do 9.miesiąca, więc sztucznie bym dokarmiła tylko jak nie ma mleczka, tak jak teraz. Albi też miala kryzys i dokarmiała Dawida sztucznie i mleczko jej też cudownym sposobem wróciło, ja też na to liczę...
ps. gdzie ten cholerny okres??!! :crazy::wściekła/y:

ja tez chcialabym jak najdluzej:)na razie nie daje malej nic innego bo pokarm na szczescie mam caly czas-czasem to az piersi bola jak mam za duzo pokarmu i takie sa nabrzmiale i twarde, ze az trudno pokarm odciagnac:)a to tak boliiiiiiii wtedy-ojej ojej:)

Przy karmieniu piersia dziwczyny przeciez wcale nie jest powiedziane,ze musimy dostac juz okres.Ja nie mialam jeszcze i jakos mi nie teskno :-) Moje dziecie lezy sobie na brzuszku i trenuje :-D Podziwiam bo od 15 minut tak lezy i gada do grzechotki :laugh2:

;-)Albi wiem ze mleko i miod to silne alergeny ale jak dziecko nie ma skazy bialkowej to spokojnie nic nie bedzie malenstwu zreszta nikt nie kaze jej pic litrami tylko gora dwie szklanki na dzien z łyzeczka miodu;-)Dziuba moze kup sobie herbatke na laktacje???sa takie z Hipp'a dla kobiet karmiacych:tak:na zanik pokarmu tez najlepiej slyszlalam polozyc sie do wyrka z dzidzia i dac jej ssac cycka ile zechce:laugh2:dostaniesz ta @ tylko sie nie stresuj:angry:;-)Kasia znam ten bol! dlatego nie odciagam tylko biore mojego Kubusia i sytuacja uratowana:-pwogole nigdy nie moge duzo odciagnac a Kuba je i sie najada i ladnie mi przybiera wiec jak piszecie ze odciagacie po 120ml to szok dla mnie ja max z 1 cycka wyciagnelam 30ml:szok:albo jakos mi nie wychodzi to odciaganie a sprawdzam to mleczko leci .....:dry:Mi pediatra powiedziala ze jakby co moge mu podawac Bebiko1 lub Bebilon 1 i kilka razy mu dalam ale zdecydowanie woli moje o dziwo:tak:Joooaaa wygladasz slicznie bedzie z Ciebie pikna Panna Mloda!!!

reklama
Do góry