reklama
Esti sa takie suplementy diety jak Skrzypovita (ale ona sie nie oplaca),jest tez skrzyp polny z pokrzywa w tabl. -Humavit polecam bo jest go 250tabl i niedrogi ok 10 zl
skrzyp jest typowym zielskiem na wzmocnienie wlosow i paznokci.jest tez szampon na bazie skrzypu-Radical 300ml cena ok 8 zl (pokrzywa poprawia procesy metaboliczne;-)salik skad ja to znam
moj synus wlasnie rozwalil sie caly w naszym wyrq i spi pomimo ze sie przebudzil zasnal sam!!!!ponownie jestem happy bo moge spokojnie zjesc sniadanko i z Wami pogadac:-)joooaa bardzo sie ciesze.....
laski maja racje w takich kwestiach nie mozna siedziec cicho i ospuszczac bo tu chodzi o Twoj szczescie i malenstwa
moj wozek wielofunkcyjny tez wazy masakrycznie duzo!no ale nie stac mnie na nowy leciutki a ten mimo ze ciezka bestia to go tak lubie
Dziuba ja bez pomocy sie nie obejde zeby pokonac schodki tak jak mowisz bo tez mam winde.

A ja juz za tydzien przemienie wozek na spacerowke bo juz mnie ta gondolka denerwuje. A pliko i tak sobie kupie tzn nie sobie tylko malej ale gdzies za rok, bo jakbym kupila teraz to tescie by sie obrazili. Dziuba i jak tam przyszla@
szczypawka
Styczniowe mamy'08 Szczęśliwa mamusia
Czesc dziewczynki!Widze,ze temat jak dla mnie idealnie na czasie :-) Wczoraj wlasnie przyszedl do nas Peg Perego PlikoP3.I jest fantastyczny!Rozklada sie na plasko wiec pewnie juz niedlugo bedziemy sie do niego przenosic.Mam bardzo mala gondolke i malizna sie juz ledwie miesci.I jak sie wklada ja do srodka to zaczyna ryczec.A wczesniej nie miala z nia problemow!
Pogoda wczoraj przepiekna byla!Calusienki dzien na dworze.Z karmieniem i przewijaniem na lawce wlacznie :-)I malizna nie przespala spaceru calego.Tylko patrzyla i rozgladala sie ciekawie.
Ach!Najwazniejsze!Wczoraj po raz pierwszy moje dziecko zaczelo sie podciagac do pozycji siedzacej!!!Jak sie jej dalo 2 paluszki zeby sie zlapala to sie podciagala!Niesamowita sprawa!

Pogoda wczoraj przepiekna byla!Calusienki dzien na dworze.Z karmieniem i przewijaniem na lawce wlacznie :-)I malizna nie przespala spaceru calego.Tylko patrzyla i rozgladala sie ciekawie.
Ach!Najwazniejsze!Wczoraj po raz pierwszy moje dziecko zaczelo sie podciagac do pozycji siedzacej!!!Jak sie jej dalo 2 paluszki zeby sie zlapala to sie podciagala!Niesamowita sprawa!

Dziuba wybacz za takie perfidne pytanie ale karmisz piersia i mialas okres a lecialo z Ciebie czy plamilas z dnia na dzien mocniej przez kilka dni???bo mi sie tak wlasnie dzieje (wzmozone plamienie ) i nie wiem co myslec a do gina ide dopiero w next tygodniu:-(troche piersi mnie pobolewaja nic poza tym zadnych objawow okresu
myszorka
mama Kokonelki i Gabisi
kilka dni problemów z netem
ja nadal karmię i @@@ dostałam mega obfita po 7 dniach brania cerazetek tydzien przerwy i wczoraj znowu wrrrrrrrrrrrrrr dzwonilam do mojej gin i powiedziala ze czasem tak moze byc z Kokunia bralam i 14 msc tak dlugo jak karmilam spokoj z @@@ jakie to szczecie bylo a teraz 2 raz??????????? kuzwa
co do spania Gabi chyba odpukac odsypia 3 msc które malo spala w dzien owszem jak nie wyjedzie na spacer to drzemki 25 min a na spacerku? 3-4 godz ale nocki SUUUUUPER zasypia ok 20 po kapanniu budzi sie ok 24-2 potem 5-6 i 8 takze wysypiam sie coraz lepiej

ja nadal karmię i @@@ dostałam mega obfita po 7 dniach brania cerazetek tydzien przerwy i wczoraj znowu wrrrrrrrrrrrrrr dzwonilam do mojej gin i powiedziala ze czasem tak moze byc z Kokunia bralam i 14 msc tak dlugo jak karmilam spokoj z @@@ jakie to szczecie bylo a teraz 2 raz??????????? kuzwa
co do spania Gabi chyba odpukac odsypia 3 msc które malo spala w dzien owszem jak nie wyjedzie na spacer to drzemki 25 min a na spacerku? 3-4 godz ale nocki SUUUUUPER zasypia ok 20 po kapanniu budzi sie ok 24-2 potem 5-6 i 8 takze wysypiam sie coraz lepiej
reklama
myszorka
mama Kokonelki i Gabisi
widze ze ostatnio sie napisałam i dupa nie przeszło .... Gabi wazy juz prawie 9 kg ale nie ma w tym ponoc nic złego ( Kokunia wazyła tyle jak miala 6 msc!!!!) teraz bedzie moze mniej przybierała mam nadzieje jest co noscic
co do soacerówki juz zmieniacie??? ja zastanawiam sie nad venesia peg perego ale narazie bebe confort słuzy nie najgozej tylko gabrys sie juz pomału nie miesci
rzeczy ubieram juz 68-74 duza z niej babaa
ja jestem na etapie zmieniania imigu;-) sciełam włoski a teraz zastanawiam sie czy nie przefarbować na blond mam pasemka z natury raczej ciemna szatynka
szukam torebki ale cos w fiolecoie bym chciała
wogóle to mam czas ze wydaje WRESZCIE na siebie i w ostetnim czasie zainwestowałam w sporo ciuszków i nowych kosmetyków musze jakos wygladac i czuje sie nie zle
co do chudniecia u mnie miodzio rozmiar 36-38!!!!!!! mam nadzieje ze nie bedzie efektu jojo po zakonczonym karmieniu od poniedziałku cwicze brzuszki bo fałda brzuszna pociazowa jakos nie chce sie wchłonąć
co do soacerówki juz zmieniacie??? ja zastanawiam sie nad venesia peg perego ale narazie bebe confort słuzy nie najgozej tylko gabrys sie juz pomału nie miesci
rzeczy ubieram juz 68-74 duza z niej babaa
ja jestem na etapie zmieniania imigu;-) sciełam włoski a teraz zastanawiam sie czy nie przefarbować na blond mam pasemka z natury raczej ciemna szatynka
szukam torebki ale cos w fiolecoie bym chciała
wogóle to mam czas ze wydaje WRESZCIE na siebie i w ostetnim czasie zainwestowałam w sporo ciuszków i nowych kosmetyków musze jakos wygladac i czuje sie nie zle
co do chudniecia u mnie miodzio rozmiar 36-38!!!!!!! mam nadzieje ze nie bedzie efektu jojo po zakonczonym karmieniu od poniedziałku cwicze brzuszki bo fałda brzuszna pociazowa jakos nie chce sie wchłonąć