reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

zauwarzyłam ze przyszły mąz zaczyna sobie popijac, wieczorem zawsze wypije 2 drinki, szlak mnie trafia, jakby nie mógl zasnac bez tego!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! chce mi sie wyć bo coraz częściej sie kłócimy, nie miec pieniedzy źle, miec je -jeszcze gorzej, za bardzo uderzają do głowy
wiecie co? czuje sie okropnie, wogule nie czuje sie potrzebna dla niego, a przeciez nie jestesmy małzenstwem jeszcze, a juz czuje sie zle!!! to co dopiero bedzie pozniej? bedzie sie upijał w pracy i bedzie mnie bił? i traktował jał k****?

reklama
Anja historia masakryczna -wspolczuje ...chcialabym uslyszec ze to zart na prima aprylis!Asia S czy te czopki to Viburcol czy jakies inne???Esti foty super:tak:ja podaje wit K,Vigantol i Cebiolmulti. wogole sama musze pic rumainek i koper wloski zeby Kuba sie napil bo z butli nie ma szans!momentami rozsadza mi tylek:-Dwogole od polowy czerwca czyli jak Kuba skonczy 4 miesiace wracam do pracy na pol etatu wiem wiem........troche wczesnie ale musze:blink:

Kuba tez pcha lapki do buzi a wszytscy ze dziecko glodne!!!a ja mowie ze on poznaje swoje lapki albo sie uspokaja bo byl ledwo co po amku amku to sory.......na pewno dojadl:rofl2:ja waze 53kg znow schudlam bardzo sie ciesze:tak:i juz czuje sie si tylko mam jeszcze mala oponke na brzuszku ale nie przeszkadza mi w zapieciu biodrowek sprzed ciazy wiec luzik jeszcze nie zaczelam cwiczyc brzuszkow bo jestem dopiero 7 tyg po porodzie i nie bylam u gina...diouero za tydz ide bo teraz w glogowie urzeduje u rodzicow:sorry2:wogole to plamie od kilku dni i sie martwie pomimo ze wiem ze moga wystapic ale why.......???!!!!!:dry:

Anja historia jak z horroru......:-(.prawo do widywania kota:-D:-D:-D:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
Joooaaa lepiej z nim porozmawiaj a jak to nie pomoże ie nie zmieni to lepiej się zastanów nad ślubem..........szkoda sobie życie marnować.
Nasz słodziak śpi od 21:30 .ja czekam z kamieniem do 24 i lulku:tak:

Pumi dzisiaj byłam w Fartlandii-taki sklep dzieciowy gdzie jest wszystko dla maluchów.Wiec u Was taniej wychodzi:tak:Ale jest świetny a jaki leciutki:-)
Wózki tej firmy co masz są u nas po 1190zł!!!!!!!!!!!
Dziuba więc chyba opłaca Ci sie bardziej ze Stanów ściągnąć;-)

Na pewno Viburcol, bo tylko takie czopki są dla dzieci uspokajające:tak:
B-Asia strasznie mi włosy wypadają.Jakie witaminki mi polecasz?Kiedyś miałam Merc Special-ale one są na paznokcie i cerę.A ja mam akryle a cerę super.Chicałabym tylko coś na wzmocnienie włosów.......

Pumi to wychodzi ok 1000zl ale nie wiem dokladnie po ile dolar, a mi sie wlasnie podobaja te pliko p3 zaluje ze nie kupilam choc moj tez mi sie podoba i dobrze sie go prowadzi ale jednak te sa fajniejsze

reklama
a ha- w sumie to nie duza roznica w cenie doliczajac koszty wysylki. Pliko jest super bo jest leciutki. Ja pierwotmie chcialam Iglesina ale nie bylo nigdzie w sklepach

Do góry