joooaaa1
Styczniowe mamy'08
zauwarzyłam ze przyszły mąz zaczyna sobie popijac, wieczorem zawsze wypije 2 drinki, szlak mnie trafia, jakby nie mógl zasnac bez tego!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! chce mi sie wyć bo coraz częściej sie kłócimy, nie miec pieniedzy źle, miec je -jeszcze gorzej, za bardzo uderzają do głowy
wiecie co? czuje sie okropnie, wogule nie czuje sie potrzebna dla niego, a przeciez nie jestesmy małzenstwem jeszcze, a juz czuje sie zle!!! to co dopiero bedzie pozniej? bedzie sie upijał w pracy i bedzie mnie bił? i traktował jał k****?
wiecie co? czuje sie okropnie, wogule nie czuje sie potrzebna dla niego, a przeciez nie jestesmy małzenstwem jeszcze, a juz czuje sie zle!!! to co dopiero bedzie pozniej? bedzie sie upijał w pracy i bedzie mnie bił? i traktował jał k****?
ja podaje wit K,Vigantol i Cebiolmulti. wogole sama musze pic rumainek i koper wloski zeby Kuba sie napil bo z butli nie ma szans!momentami rozsadza mi tylek
wogole od polowy czerwca czyli jak Kuba skonczy 4 miesiace wracam do pracy na pol etatu wiem wiem........troche wczesnie ale musze
ja waze 53kg znow schudlam bardzo sie ciesze
wogole to plamie od kilku dni i sie martwie pomimo ze wiem ze moga wystapic ale why.......???!!!!!