reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
kobitki, mojemu malcowi chyba cos ze tak brzydko powiem "odbija" karmie go i moim i bebikiem1 i 120 bebka juz mu malo bo placze po jedzeniu i dopomina sie o jeszcze kurde przeciez sztucznego nie moge mu dac wiecej. ja bylam dzisiaj na zakupach :-) ale superr sama na zakupach kupilam spodnie tunike i buty na chrziny :-D jutro wkleje fotki ciuszkow a w calosci pewnie zobaczycie mnie na zdjeciach z chrzcin dopiero. opryszcza juz zchodzi - zaschnela i nie swedzi bardziej. ja mojemu małemu podaje wit. D wit.A i wit.C no i espumisan profilaktycznie na zmiane z herbatka z kopru wloskiego.

moje malenstwo spi od 21 :-) ja mojemu malemu nie daje juz spac od 18.00 czasem 18:30 zeby sie pomeczyl potem o 19:30 przygotowania do snu, jedzenie i spanie- no nie zawsze zaraz zasypia czasem jeczy jeszcze w lozku ale wkoncu pada.

Salik moj maly dzis w dzien spal lacznie z jakas godzinke. Dwie kimki polgodzinne sobie urzadzil i myslalam, że moze jest wykonczony tym bardziej, że jeszcze kaszel go meczy a tu- dupa zbita. chyba trzeba czekac.
mam jakby co w zanadrzu czopka uspokajacego, ktorego zapisala mi pediatra ale nie chce z niego w nadmiarze korzystac

My wrocilysmy z 2 godzinnego spacerq. Fotek nie posiadam:-D
Aga zapomnialam napisac ze ja spirytusem saliocylowym zawsze zimno wypalalam ale na szczescie sie uporalas.
Anja - jak sie bierze rozwod przez internet?:szok:
A moj byly tez mi obiecywal ze bede martwa i moj facet z ktorym sie zwiaze tez bedzie trupem ale jak na razie obietnicy nie spelnil bo zyjemy i to jak!!!!:tak:w spokoju i szczesciu!!!!

reklama
wyslal mi mailem akt rozwodowy na 10stron, ja to podpisalam jako powod wpisalam NIEZGODNOSC CHARAKTEROW, dobre co? i prawnik to zaadnotowal za 200$, bo nie mielismy wspolnego majtku oprocz tv ktory zreszta wywalil przez okno i znerwicowanego kota. no i nie mielismy ochoty sie widziec wiec odbylo sie wirtulaie, poza tym ja sie balam ,ze mnie zastrzeli:wściekła/y:
ten debil jeszcze chcial prawa do widywania KOTA ale prawnik chyba go wysmial:laugh2:no i sajonara!
marriage made in america!heeehe

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry