reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

reklama
ja mam devikap

Pumi tylko uważaj, bo możesz przeziębić cycusie, proponowałam bym raczej chłodną niż zimną pieluchę, :nerd:

lecę bo sie mój królewicz nudzi ihihihi

A młoda sama zasnęła w łóżeczku :eek: Tak, wiem, że to przez to szczepienie... bo tak normalnie to się jej to w trakcie dnia nie udaje ;-)

wczoraj czytalam o zajsciu w ciaze niedlugo po porodzie. Ale nie bede stresowac naszej trojcy- w kazdym razie pisza ze jest to wysoce prawdopodobne

Ja mam przejawy zeby niedlugo znow zajsc w ciaze:szok::szok:

ale primo Lukasz by chyba sobie z leb strzelil
secondo po CC lepiej rok odczekac

poza tym bierzemy slub w lipcu '09( gdzie chce byc szczupla i napic sie wina i szampana potem jedziemy na honeymiesiac (tzn 2tyg) podroz - bez Nadusi po Azji no i potem baby nr 2 na bank:laugh2: jezeli zdrowie i nerwy nie beda potem zrujnowane i sytuacja finansowa nam dopisze to moze i nr 3, huk kols!:nerd:

musze sie nacieszyc plaskim juz brzuskiem i rozmiarem 36, waze 48 wiec jestem zadwolona bo przed ciaza bylam za chuda, cycki duze C, life is good:blink:

Jooaa , Anja - jak wy to zrobilsycie ze tak malo juz wazycie???? Bozsze ja jestem spaslakiem i nie wiem jak sobie z tym radzic- a odchudzac sie nie moge bo karmie.
czyzbym miala sie pogodzic z mopja tusza???
Moze w ciazy sobie za duzpo pozwalalam?

Pumi ja bardzo duzo chodze;-)poza tym Nadi ma skaze bialkowa wiec ja nie jem nabialu.
w ciazy przytylam 15kg ale w sumie w 6msc zaczelam ograniczac jak moglam cukry czyli czekoladki i rozne serki typu danio, masakra jezeli chodzi o cukry!:crazy:
teraz jem duzo ale nie wpiepszam jak dzika swinka, duzo bialego miesa i warzyw mniej ziemniakow i bialego chleba, pijcie wode i bedzie git. moze ja mam taka tendencje ,ze szybko tyje ale szybko tez chudne, ale uwazam na co jem i czytam etykietki:rofl2:
nie stresujta sie bo jeszce cycolicie a wiec kazdy traci wage inaczej, pijcie wode, jedzcie owoce i warzywka a do wakacji bedziecie miss bikini:tak:

reklama
hehehe do wakacji!!!!! to ja w depresje wpadne jak bede sie ogladac w lustrze - nigdy taka gruba mnie bylam- zawsze kosci i skora
tez bym z checia duzo spacerowala ale u nas aura nie sprzyja- wczoraj i dzis leje, jutro spedze dzien w szpitalu z Dominiska a caly zeszly miesiac to tak delikatnie na spacerki zeby nie przesadzic bo zimno jeszcze w ameryce. wiosna sie obrazila

Do góry