reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

reklama
Czerwone wysokie buty :-D Baaaardzo ladne.Tez sobie musze w koncu kupic.Problem w tym,ze na plaskim chodze....Wiec po co mi one?Wystarczy mi para dyzurnych obcasow :) Teraz i tak na slub bede musiala kupic.Sukienka i garnitur zamowione.Teraz buty,bielizna...I tak dalej...A ja niecierpie chodzenia po sklepach(dlatego kiecka i garnitur przez internet :)))

Mili kochana WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Zobacz załącznik 72403

xx_tort[1].gif

Jak cos bedzie nie tak to odeslemy i tyle :-) Normalnie na allegro zamowilismy.Bardzo skromne rzeczy.Moja sukienka na niemieckime-bayu byla kupiona.Nic specjalnie wystawnego dlatego sie zdecydowalam.Bierzemy slub cywilny a 3 godziny pozniej mam chrzciny.Wiec nie chcialam zadnych super-ekstrawaganckich szmatek na ta okazje.Zwykla,prosta biala sukienka i letni garnitur 2-czesciowy(nienawidze kamizelek) w cieplym brazowym kolorze.Sukienka juz widze,ze za duza...Zle ja opisala panna na aukcji.No ale pod pache ja wezme i oddam do krawca.Penie wiecej zaplace za zwezenie niz za sama sukienke :-D Ale coz zrobic skoro ona mnie sie tak spodobala :-D

Dziekuje Kochane, az sie wzruszylam , bo to takie mile jak ktos pamieta:tak:Dzis mojego meza rozlozylo a mala zaczyna cospokaszliwac, boje sie ze i ja zlapie . Znacie cos na przeziebienie takiego maluszka. Salik fajna bluzka:tak:

Czy tu każda oprocz mnie bieze cerezzete albo inne anty?? Ja nie moge bo cierpie na migrene, mnie po anty napier....la głowa jak cholera.

Mili mozesz sprobowac dac jej herbatke z rumianku-dzaila przeciw zapalnie.a jak nie pomoze marsz do lekarza!;-)salik extra ciuszki:tak:Albi ja nie biore i sie raczej nie skusze przez te krwawienia:baffled:mysle nad wkladka.........poki co nastawiam sie psychicznie zobaczymy co z tego wyjdzie.......chodz wole brac anty ale karmie i dwuskladnikowych nie mozna.......:baffled:

reklama
Do góry