reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

a ja chodzić dużo nie mogę bo zgubię w końcu tą swoja macicę i inne akcesoria:no:

masakra, wspolczuje Ci Pandi, niezle Cie zalatwili, pewnie terz wciskaja kity,ze to normalne:crazy:

ja lykam tabsy, nie tyje po nich, krwawilam kilka dni na poczatku a teraz jest oki, @nadal nie mam, co jest piekne, spirali wcisnac sobie nie dam, moze po 2gim dziecku ale jak zacznie ropiec, a potem zardzewieje to ja dziekuje za taka frajde:no:
prezerwatywa nie ufam i ich nie cierpie co do naturalnych metod to wlasciwie co do bani, wlasnie jeden ze skutkow ubocznych teraz glosno gaworzy:-D

reklama
W sumie to zadna metoda nie jest w 100% skuteczna.Metody naturalne to jakas niewyobrazalna sprawa dla mnie-kochac sie kiedy organizm mowi,ze mozna a nie wtedy,kiedy ma sie na to ochote...Mnie prezerwatywy nie przeszkadzaja wlasciwie.Jasne,ze jednak fajniej jest bez....ale nie ma tragedii!A jak cos nie pojdzie...no to trudno.Wola nieba-z nia sie zawsze zgadzac trzeba :-D

Pandi tez wspolczuje.Masakra.A nie wykonalas po porodzie tego Chwytu Kogostam?Ten ruch kiedy sie lapie to wszystko i podciaga na miejsce.To ponoc chroni przed tego typu problemami po porodzie i w przyszlosci.Ale mozna to zrobic tylko do 2 godzin po porodzie....Wiem,ze nie ja jedna wiec ktos tu musi wiedziec o co mi chodzi!Zdaje sie,ze Esti bedzie wiedziala?

Ja moze nie używam tabletek anty ale wiem jedno i to na 100%, ze od nich sie nie tyje, nie puchnie i dostaje sie wiekrzego dupska, jeżeli tak sie dzieje, to znaczy, ze lekarz źle dobrał hormony i się nie dzieje nic dobrego z organizmem.
Ile razy jak byłyscie u lekarza to zbadał wam hormony, watrobę i na podstawie tego dobrał leki a u której po prostu wypisał recepte po tym jak powiedziałyście, ze chcecie brac anty.

oj, będę ćwiczyć, a dzisiaj idę do innego gina na konsultację,
szczypi, no właśnie o tym chwycie nikt mi nie powiedział, a i tu na forum jakoś nikt chyba tego tematu nie poruszał dopóki sama nie zaczęłam się skarżyć na dolegliwości, chyba że coś przegapiłam:baffled:
Anja, gin mówił właśnie że tak może być, położna też, że to po dużym dziecku i może słabe mięśnie były (tzn że mało Kegla ćwiczyłam chyba):-(
Z tego co wiem to tabletki nowej generacji, a tylko takie teraz są dostępne już nie powodują skutków ubocznych takich jak tycie, bo mają małe dawki hormonów - ale może to kwestia indywidualna:dry:

pandi a ile Tobiaszek miał wagę urodzeniową??
ja nie wierzę w takie cudeńka, moja koleżanka ma 5-miesięczną córkę i zebre na brzuchu, jak dotąd wydała 800zł na różne kremy na rozstępy różnych firm, i te zdrogie i te tasze i nic, jak miala rozstępy tak ma dalej... a brzuch to moim zdaniem kwestia ćwiczeń

Albi moja siostra jest dermatologiem kosmetycznym i ABSOLUTNIE mowi NIE na takie rozne badziewie smarowidla cudotworcze, grozi to nowotworem skory, watroby i marskoscia watroby bo takie cudenka,ze za kilka zloty wygladasz jak ta lala odkladaja sie w watrobie:no:
takze cwiczyc, pic wode i jesc warzywaka, ja robie wszystko oprocz brzuszkow, moge pojsc z buta do warszawy aby tylko brzuszkow nie robic:rofl2:

reklama
Do góry