reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

Basia nie przejmuj sie glupia tesciowa to Twoja sprawa jezeli bylo Ci tam dobrze to nawet sie nie zastanawiaj, dobrze zrobilas. Boze te tesciowe, babki to nam zycie potrafa zatruc:wściekła/y:

reklama
Dziuba............trzymam kciuki za jedną kreskę
Mili super:-).bardzo dobra decyzja!
B-Asia bardzo dobrze zrobilaś:tak:tylko poł etatu.a bedziesz pracoać w milej atmosferze..a to bardzo ważne!Będzie ok!

mili, nosidło wygląda super, a na spacer idź, mi pediatra kazała wychodzić jak Tobi miał katarek bo mówiła że się błona śluzowa obkurcza na chłodzie i łatwiej mu oddychać - powiedz babci że dzwoniłaś sama do pediatry i ci kazała:rofl2:
pumi, mi się ostatnio zdarzyło że Tobi puknął w moje ramię jak miał smoka w buzi i tak się przestraszył (bo nawet pewnie go mocno nie zabolała skoro ja prawie nie poczułam) że nie mógł sie uspokoić tak płakał - a ja sobie wyrzucałam że mogłam to przewidzieć itp, nic złego nie zrobiłaś, a Domi pewnie rzeczywiście się przestraszyła atmosfery

wczoraj zaliczyłam początek zapalenia piersi,:szok: chyba mnie przewiało, bolała mnie jedna pierś mimo że nie była super-pełna, 38,8 gorączka aż sie słaniałam na nogach do powrotu Mążusia, położna kazała wziąć ibuprom, karmić nawet w nocy co 3-4 h chocby budząc młodego (jak się nie da to ściągać), kapucha między karmieniami, zmieniać pozycję karmienia i odpoczywać - w rezultacie odwołałam dziś zajęcia i siedzimy w domu:crazy:

matko jedyna, chwilę mnie tylko nie było a tyle napisałyście! wybaczcie, zaraz doczytam, ale najpierw muszę Wam wszem i wobec ogłosić że​
nie jestem w ciąży!!!!! :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
matko, ręcę mi się do teraz trzęsą!!!!

Basia, bardzo dobrze zrobilaś!! popieram Twoją decyzję, przeież to Ty będziesz chodzić do tej pracy a ie teściowa i to Tobie ma być tam dobrze!!!!

pandi, cholera współczuję Ci bólu, wiem co to znaczy jak cycki bolą, też przez to przechodziłam...

kurna, przysięgam Wam że choćby nie wiem co już nigdy nie zrobię testu!! taki streeees...

ja mialam wrocic do pracy po macierzynskim ale wiktor jest jeszcze za mały i nie bede go wozic codziennie do mojej babci, bo ona powiedziala ze mogla by sie nim zajac. a teraz lezy w lozeczku i zasypia sam tak ooo... patrzyl na zabawki i chyba mu sie wkoncuznudzily :-D

reklama
Ost jakas paskudna grypa zaatakowała PL. Co nie rozmawiam ze znajomymi to sie są potwornie chorzy aż mowią, ze nie potrafią w nocy spac bo tak ich gorączka zrzera. Jedna nawet musi jeździc na zasrzyki bo inaczej szpital. Kurcze trzeba unikac aludnionych miejsc. Wczoraj byliśmy na zakupach i zrobiliśmy zapas żarełka na 3 tygodnie ufff.
Kupiłam Dawidowi na probe wieksze pieluszki bo te poczatkowe juz go obcierały, musze wam powiedzieć, ze są super. Duze, ładnie sie ukłądaja i nie obcierają młodego.
Ja kupuje nosidełko BabyBjorn z usztywnieniem na kregosłup dla mamusi.
Dziuba ja od początku mowiłam, ze ani ty ani Mili w ciazy nie jesteście ;-).

Do góry