reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
pumi, Kochana, nie jestes zlą matką!! nieh Ci to nawet do głowy nie przychodzi! jesteś matką pięknej dziewczynki, cudowną mamą :laugh2: Dominisia pewnie zauważyla złą atmosferę i dlatego plakała, ja jak się kłócę ze S to mala też płacze bo wyczuwa ze coś jest nie tak... ale przecież ona wie że jest Waszym Skarbem, będzie dobrze!!

reklama
pumi przestan przeciez nie zdnerwowalas sie na mala tylko na mezusia to nie wyrzucaj sobie ze jestes zla matka , dzidzia to wyczula i sie poplakala albo przestraszyla drzwi, to nie twoja wina !!!

Witam laseczki:-)
U nas pogoda do dupy...........zimno tylko 5 stopni, a muszę jechać na zakupy do miasta...wszystko mi sie skończyło...krem do twarzy, podklłd, tusz:baffled:........dobrze, że nie pada..........
My całą nockę przespaliśmy.........o 6 karminie i spanie do 9-wiec jestem wyspana jak zawsze:tak:
Pumi no co Ty!Dominisia na pewno się wystraszyła Twojego podniesionego głosu i trzasku drzwi ale to nie znaczy ,że jesteś złą matką.
A kłótnie sie zdarzają i będą sie zdarzać....to normalka w związkach.

U nas tez nocka przespana, zaczyna mi sie to coraz czesciej podobac:-D Pumi to nie Twoja wina, mala poprostu wystraszyla sie trzasku drzwi, nie martw sie bedzie dobrze:tak: U nas slonko ale nie wiem czy wychodzic z mala bo katarek miala i nie wiem co robic?

Mili a duży jeszcze ten katarek?Jeśli nie a naprawdę ładna pogoda i ciepło będzie w południe to możesz obie na trochę wyjść.
A wiecie, że jak dziecko choruje i nie wychodzi z domu przez tydzień albo i dłużej to spacerki zawsze zaczynamy od 15-20 minut?I codziennie wydłużamy o 10 minut

katarek nie duzy, ja bym dzisiaj juz wyszla na troche chociaz na 30 min ale zaraz bede sluchac od babki ze nie powinnam i ze to przeze mnie mala ma katarek. I nie wiem czy mam wyjsc

kurde mili pieprz ta babke ty jestes mama i ty wiesz co jest najlepsze dla twojego dziecka masz intuicje i sama podejmujesz decyzje co do swojej rodziny. i nie daj sobie wmowic ze jestes zla matka czy to przez ciebie mala ma katar bo kataru moze dostac nawet od suchego powietrza w mieszkaniu czy po kapieli jak ja gdzies zawieje w domu.

Mili olej babkę, Ty jesteś matką i wiesz co dla Twojego dziecka najlepsze:tak:
Jak ktoś mnie poucza, jakaś sąsiadka czy ktoś tam to zawsze mówię:"Ja jestem , matką , wiem co dla mojego dziecka jest najlepsze.Kocham swoje dziecko, czy uważasz, że chcę mu zrobić krzywdę?"I mam spokój:-D

reklama
juz przylazla z zakupow i mnie wku... :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: zawsze ma 5 groszy do powiedzenia ale juz niedlugo idziemy na swoje i wtedy juz nie bedzie do mojego dziecka sie wtracac bo nie bede do niej przychodzic:angry: jeszcze nie weie ze 2 maja sie wyprowadzamy dowie sie jak zaczniemy sie pakowac ciekawe co zrobi stare babsko, nie nawidze tej kobiety, bo jak w ciazy bylam to nawet nie zapytala sie jak sie czuje a teraz dobra babcie zgrywa i do wszystkiego sie wtraca , nadodatek 2 miesiace temu wyrzucila nas z domu i dlatego postanowilismy isc na swoje pozniej niby wrocilo wszystko do normy ale nie pozwole zeby mnie i moje dziecko tak traktowala:wściekła/y:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry