reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

pumi, Kochana, nie jestes zlą matką!! nieh Ci to nawet do głowy nie przychodzi! jesteś matką pięknej dziewczynki, cudowną mamą :laugh2: Dominisia pewnie zauważyla złą atmosferę i dlatego plakała, ja jak się kłócę ze S to mala też płacze bo wyczuwa ze coś jest nie tak... ale przecież ona wie że jest Waszym Skarbem, będzie dobrze!!

reklama
Witam laseczki:-)
U nas pogoda do dupy...........zimno tylko 5 stopni, a muszę jechać na zakupy do miasta...wszystko mi sie skończyło...krem do twarzy, podklłd, tusz:baffled:........dobrze, że nie pada..........
My całą nockę przespaliśmy.........o 6 karminie i spanie do 9-wiec jestem wyspana jak zawsze:tak:
Pumi no co Ty!Dominisia na pewno się wystraszyła Twojego podniesionego głosu i trzasku drzwi ale to nie znaczy ,że jesteś złą matką.
A kłótnie sie zdarzają i będą sie zdarzać....to normalka w związkach.

U nas tez nocka przespana, zaczyna mi sie to coraz czesciej podobac:-D Pumi to nie Twoja wina, mala poprostu wystraszyla sie trzasku drzwi, nie martw sie bedzie dobrze:tak: U nas slonko ale nie wiem czy wychodzic z mala bo katarek miala i nie wiem co robic?

Mili a duży jeszcze ten katarek?Jeśli nie a naprawdę ładna pogoda i ciepło będzie w południe to możesz obie na trochę wyjść.
A wiecie, że jak dziecko choruje i nie wychodzi z domu przez tydzień albo i dłużej to spacerki zawsze zaczynamy od 15-20 minut?I codziennie wydłużamy o 10 minut

katarek nie duzy, ja bym dzisiaj juz wyszla na troche chociaz na 30 min ale zaraz bede sluchac od babki ze nie powinnam i ze to przeze mnie mala ma katarek. I nie wiem czy mam wyjsc

kurde mili pieprz ta babke ty jestes mama i ty wiesz co jest najlepsze dla twojego dziecka masz intuicje i sama podejmujesz decyzje co do swojej rodziny. i nie daj sobie wmowic ze jestes zla matka czy to przez ciebie mala ma katar bo kataru moze dostac nawet od suchego powietrza w mieszkaniu czy po kapieli jak ja gdzies zawieje w domu.

Mili olej babkę, Ty jesteś matką i wiesz co dla Twojego dziecka najlepsze:tak:
Jak ktoś mnie poucza, jakaś sąsiadka czy ktoś tam to zawsze mówię:"Ja jestem , matką , wiem co dla mojego dziecka jest najlepsze.Kocham swoje dziecko, czy uważasz, że chcę mu zrobić krzywdę?"I mam spokój:-D

reklama
juz przylazla z zakupow i mnie wku... :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: zawsze ma 5 groszy do powiedzenia ale juz niedlugo idziemy na swoje i wtedy juz nie bedzie do mojego dziecka sie wtracac bo nie bede do niej przychodzic:angry: jeszcze nie weie ze 2 maja sie wyprowadzamy dowie sie jak zaczniemy sie pakowac ciekawe co zrobi stare babsko, nie nawidze tej kobiety, bo jak w ciazy bylam to nawet nie zapytala sie jak sie czuje a teraz dobra babcie zgrywa i do wszystkiego sie wtraca , nadodatek 2 miesiace temu wyrzucila nas z domu i dlatego postanowilismy isc na swoje pozniej niby wrocilo wszystko do normy ale nie pozwole zeby mnie i moje dziecko tak traktowala:wściekła/y:

Do góry