reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Zadnych chodzikow:no::angry::szok:my bylismy na spacerku -Esti kupilam kolczyki hehe i tak pomyslalam o Twojej slabosci:-Dwalczylam dzis z ciemieniucha i udalo sie!!!-emulsja do kapieli Oilatum pomogla rewelacyjnie!dobrze pracowac w aptece ma sie tyle probek za darmo i nie trzeba kosmetykow takich drogich kupowac;-)wogole kuba ma suchutkie uszka i delikatne chrostki przy uszkach na policzku pediatra powiedziala ze to moze byc alergia pokarmowa!!!!!:szok:ale stosuje eulsje i krem Oilatum widac poprawe moze to nie alergia a zaszkodzila mu oliwka........zobacze bede obserwowac:-(Pumi ja mam tak samo..........zrobie cos wylacznie jak on spi:dry:ale i tak go kocham:-)

reklama
A moja mala juz sama zaczyna podnosic glowke, wczoraj jak lezala nanaszym lozku to trzymala raczkami koldre i podnosila glowke i dzis to samo mala spryciula, fajnie sie patrzy jak maluszek sie rozwija. My w czwartek na kolejne szczepienie idziemy, mam nadzieje ze nie bedzie plakac, ostatnio nie plakala, tym razem ide z mezem a jak tesciowa sie wepcha to ja wygonie bo to ja jestem mama a ona tylko i to tylko babcia. A dzis przyszlo mi nosidelko:-)

Mili- ladnie sie prezentuje to nosidelko. A nie boisz sie juz Natalki do niego wsadzac? Ja juz probowalam tez numer z Dominika ale nie dala sie oszukac.Poza tym glowka mimo ze ma usztywnienie za bardzo jeszcze ucieka na boki.
A ja na chwile znalazlam zajecie dla malej ale po 5 minutach sie zorientowala ze nie jest u mamusi na raczkach i wlaczyla syrene alarmowa

Załączniki

• 012.JPG
    012.JPG
    93,5 KB · Wyświetleń: 35
  • 014.JPG
    014.JPG
    75,2 KB · Wyświetleń: 36
  • 017.JPG
    017.JPG
    71,6 KB · Wyświetleń: 34
  • 018.JPG
    018.JPG
    75,5 KB · Wyświetleń: 30
przymierzalam jej juz dzisiaj nosidelko i ladnie trzyma glowke wiec chyba bedzie dobrze, ono jest od 3 miesiaca, a jak nie bedzie se dawala rady to wtedy jeszcze troche poczekam, ale wazne ze juz jest w domciu, bedzie mi wygodniej jak bede jechala do miasta to nie bede jej musiala tachac w foteliku tak jak ostatnio, bo auto z moja siostra zaparkowalysmy na strzezonym i mosialysmy sie kawalek do centrum przejsc i myslalam ze sie wykoncze taszczac ten fotelik razem z Natalka ,a za kazdym razem nie chce mi sie pakowac wozek do auta i ciagle go wyciagac i rozkladac za duzo roboty chyba za leniwa jestem, zobacze jak sie sprawdzi , mam nadzieje ze niebedzie to zbedny zakup choc moj maz twierdzi ze juz jutro wyladuje w szafie hihi

pumi moj maly juz od poczatku przeklada glowke z boku na bok ale jest tak leniwy ze za wysoko nie chce mu sie jej podnosic no i utrzymac w gorze. ale klade go klade chociaz glosno protestuje :-D nie martw sie ja tez tak mialam z malym pamietasz ??? nic nie moglam zrobic w domu nawet do WC pojsc gdy bylam sama a teraz jest kochany i slodziutki mimo ze czasem ma złe dni- chyba jak kazdy słodziak.
mili nosidelko super :-) ja mam 2 takie ala husta i normalny ale w huscie maly nic nie widzi i nie lubi w niej byc a w tym drugim nawet czasem zasypia na mnie :-) teraz juz go bardzo rzadko nosze w nim bo w domu potrafi sie samzajac soba :-) ja go wlasnie nakarmilam i pokarm odciagam i tu wskoczylam na chwile, bede miec mniej do doczytywania.

Boze - jakiego mam dola!!!!
Poklocilam sie z Pawlam i w nerwach trzasnelam drzwiami i Dominiczka sie przestraszyla i nie moglam jej uspokoic tak wrzeszczala. Jak ja moglam to zrobic- czuje sie fatalnie. Jestem potworna matka:sad::sad::sad:

reklama
salik moj Kuba coraz grzeczniejszy czasem nawet sam usypia chociaz jeszcze nie bardzo potrafi zajac sie sam soba:tak:Pumi zdarza sie ze nerwy poniosa co zrobic.....:baffled:Mili superowe i niedrogie ale u mnie chyba bylby to zbedny zakup bo preferuje wozek;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry