reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

Asiu ciesze sie ze juz oki:-)a przeziebienie na bank wyleczysz lada dzien;-)
Albi ja nie zamierzam jeszcze robic Kubusiowi wersji spacerowej:no:miesci sie bez problemu w nosidelku dobrze mu to niech ma:-D
Esti Olis superowy jak zawsze:-pa dowiedzialas sie z tym mlekiem???:baffled:ja tez nie lubie pobierania krwi ale my na mierzenie poziomu bialka fenyloanlaniny i to nas czeka 16.04. denerwuje sie:sad:znow bedzie przerazliwie plakac.......serce sie kraja wtedy...

reklama
Ja też zmierzam czerwiec/lipiec przenieść Olisia.
A moim zdaniem widzi tak samo dużo.:-)wystarczy tylko budkę opuścić i może się rozglądać na wszystkie strony.Zresztą Oli w swojej spacerówce się topi.jak widać:-D i nasza nie rozkłada sie na płasko nawet...ale nawet gdyby sie rozkładała to i tak nie będzie to nigdy tak prosto pod plecami jak w gondoli.

A taka stara ciotka z męża rodziny chciała kupić Olisiowi chodzik!:wściekła/y::no:Toż to największe barachło!A jaką krzywdę tym dziecku można zrobić!Powinni w ogóle zakazać sprzedaży chodzików

Esti- ja tez jestem przeciwna chodzikom!!!!Brat mojego meza chcial kupic Boryskowi na chrzciny. Powiedzialam mu,że jesli kupi to ja oddam na zlomowisko bo nikomu nie zycze krzywych dzieci...
Chodzikom mówimy NIE!!!

B-asia mój Jakubuś też niebieskooki się robi . I to jeszcze jak. Za tydzień idziemy na pierwsze szczepienie, bo Kuba w końcu wyzdrowiał. Mam nadzieję że się nic do tego czasu nie wydarzy.
Co do spacerówki to nam się teżjeszcze nie spieszy, myślę , że na wakacjach.

Załączniki

• oko.jpg
    oko.jpg
    29,5 KB · Wyświetleń: 27
  • oko2.jpg
    oko2.jpg
    36 KB · Wyświetleń: 31
  • oko3.jpg
    oko3.jpg
    31,9 KB · Wyświetleń: 30
  • oko4.jpg
    oko4.jpg