reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

witam wszystkich z rana, my dziś nawet wyspane, mala o 6.30 zrobi ła pobudkę, bo chyba jej kupka przeszadzała i musiałyśmy iść do wanienki co by wykąpać pupkę :) tym razem chciałam sprawdzić po ilu dniach zrobi kupkę bez czopka, a więc odpowiedź brzmi - 5dni :szok:
dziś jakas dziwna pogoda, czasem słońce czasem deszcz, ogólnie troch,ę jakby glisto, ale myślę ze spacerek zaliczymy chociaż nie długi :)

mili, dziś Twój wielki dzień, dostałaś @?? u mnie wciąż cisza, przestalam się tym aż tak martwić bo nie przyjmuję opcji pt "kolejna ciąża", ale na samą myśl o teście robi mi się słabo :szok:

reklama
czesc dziewczyny.znalazlam chwilke zanim wyjde z domu do mamy to cos niecos napisze. tak wiec moja mame czeka dluga rehabilitacja ;-)trzymajcie kciuki zeby wyszla z tego izeby sie niepoddala.
kamilek dal mi sobie dzis pospac .cud jakis czy cos:szok::-):-):-)
MILI jakto niemasz czasu jesc :wściekła/y:ja tez ciagle biegam i biegam ale w tym biegu staram sie zjesc sniadanie ,obiad i kolacje .MUSISZ NORMALNIE JESC
dziewczyny @ nieprzejmujcie sie bo wlasnie tym zamartwianiem przedluzacie czas jego wystapienia.znam mnostwo osob ktore zaczely sie zamartwiac spoznieniem @ i przez to dostaly go duuuzo pozniej.
u mnie dzis brzydka pogoda wiec nici ze spaceru .noi musze kogos zciagnac do kamila zeby moc isc do mamy.

Dominika jest cuuuudna!;-)Nie mogę się nadziwi jej włoskom.......:tak:
Albi mój Oli potrafi wszystko a niektóre rzeczy już dużo wcześniej potrafił...taki z niego spryciula!Chudzinka moja:-D:-D:-D:-D:-D
Dziuba ślicznie Martynka trzyma główkę:tak:

dziękujemy za mile słówka :zawstydzona/y: moja Martyna też nie potrafi sie jeszcze przekręcać, wczoraj próbowała z brzuszka na plecki, doszła do leżenia na boku tylko bo nie wiedziała co ma z ręką zrobić... a teraz trzyma swój helowy balonik na sznureczku i macha rączkami to wtedy balonik się rusza, a jak się cieszy ze się rusza!! :laugh2:

Witam a ja dzis super wyspana jak mala nakarmilam o 21.30 to sie dopiero obudzila o 6 i pozniej jeszcze do 9 sobie pospalysmy a teraz Natalia lezy w bujaczku i wali po cichu kupe:-D:-D:-D steka i steka. Dziuba u mnie cisza, dalam na luz , poprostu nie dopuszczam takiej opcji. Albi no wlasnie to jest jakies podejzane , bylas moze kiedys w Legnicy?:-D;-) babyboomowe rodzenstwo

ciśnienie masakryczne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dzisiaj byłam z małym na pobraniu krwi do morfologi, bidulka sie nameczył bo krew nie chciał lecieć i sciskali łapke zeby leciała, spociłam sie niesamowicie przy tym pobieraniu krwi hihih a eraz kacper odsypia, spi od 8!

moj maly spal super :-) o 21 juz spal potem wstal o 2 o 5 i spal do 9 :-) <jupi> teraz placze w lozku niech chwile poplacze nic mu sie nie stanie a ja nie mam sily go nosic przez to pieprzone ramie :-( my mamy dzisiaj juz mlyn bo w niedziele chrzciny a robimy w domu wiec jest troche roboty :-( no nic ide do tego plakusia bo sasiedzi go jeszcze uslysza.

witam
nasza nocka tez niczego sobie. Borysio zasnal o 20 i spal do 3.20, pozniej karmionko i spanie do 7.30. Super:-):-)
Teraz kima a my musimy isc do lekarza. Kurde nie mam serca go budzic bo tak slodko spi....
Trzymajcie kciuki za nas bo idziemy na kontrolę

reklama
A moja malizna dzisiaj przespala calusienka noc.Czyli odkad ja polozylam wieczorem po karmieniu spac to obudzila mnie dopiero o 6:30.A teraz tez pospala prawie 2 godziny :tak: A ostatnio w ogole nie chce spac w dzien....Tylko ja musze z nia lezec zeby w ogole zechciala zasnac.A jak wstane jak zasnie to spi maksymalnie pol godzinki....:-D

Do góry