G
goscinnie
Gość
Jak byłam w szpitalu na wywoływaniu porodu, to była też żona kolego Marka. Ona miała cisnienie 180/200 lekarz jej prowadzący powiedział do meza albo żona albo dziecko dlatego olali go i przyjechali odrazu do MSWiA i tam podjeto decyzje o cc a ona była w 28 tc. Jak sie Małgosia urodziła to ważyła 1300, wiec nie było z nią tak źle i dzielnie sobie radziła z oddychaniem i ze wszystkim. Jadła ładnie i myśle, ze juz pewnie jest z rodzicami. Mówiłam M, zeby sie dowiedział jak tam u nich.
.Wcześniak ze względu na niska wagę urodzeniową 2225g w 37 tygodniu to trochę mało.....ale ja miałam hipotrofię wewnątrzmaciczną.wiec Oli i tak by nie urósł do tego 40 tygodnia wiec dobrze się stało.Lekarze mi powiedzieli żebym lepiej nie myślała o tym co by było gdybym dotrwała do 6 stycznia wiec nie myślę o tym
, ja tak a ona tak i wogole nie reaguje jak zwracam jej uwage bo ona najmondrzejsza, juz dluzej nie wytrzymam
Mi tez robi sie slabo i kreci mi sie w glowie od pru dni ale to pewnie dlatego ze prawie nic nie jem, bo zabardzo nie mam czasu. Albi Dawidek jak zawsze uroczy.Pumi Twoja platynka przesliczna, caly tatus. Katarzynko przykro mi ze Twoja mama w szpitalu.