reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

reklama
ja mam straszne zawroty glwy, leb mi peka, Luki musial z pracy wrocic wczesniej, bo tak mna krecilo,ze sie przewrocila z mala na ftelik jak ja kladlam:no:zawsze niskie cisnienie 90/50 ale dzis to chyba mi jeszcze spadlo o polowe:baffled:

Poszłam robić Olisiowi mleko..a on zasnął na macie:blink:, no nic przez sen nakarmię.
Ciśnienie tragiczne......ja wypiłam 2 kawy i spałam 2 godzinki w dzień .Oli bawił się w łóżeczku i tez zasnął biedak.
A ja daję Olisiowi do 2 karmień na dobę Sinlac-mały się zajada.:-p
Ale nie bardzo wiem jaką porcję dawać.Na opakowaniu pisze,że do 125ml wody lub mleka dodać 7 płaskich łyżek stołowych...wtedy to wychodzi takie gęste, że można łyżeczką dawać.........ale ja mu chce tylko trochę mleko zagęścić.....to daję na 100ml mleka 1 plaska łyżkę stołową...Chyba dobrze............
.Może któraś się orientuje?
B-Asia może Ty mi poradzisz?

Anja, uważaj dziewczyno! ja przed ciążą miałam 90/60 to była moja norma, w ciąży rewelka 130/90 i tuż po też tak było a teraz nie wiem, ale nie marzną mi stopy tak jak przed ciążą. Ostatnio chyba cuda się dzieją z ciśnieniem bo głowa mnie bolała jak szalona, Ciebie też?

Asiu parowke to mezowi zostaw, a sama zjedz cos madrego, b' parowa to pies z buda, same najgorsze czesci iesa w kiszce nic wartosciowego dla mamy karmiacej:sorry2: ja sie ciesze,ze milalam cc, bez powiklan i problemow, sznytki prawie nie widac

Basiu to wazna decyzja, jedno powoduje krwawienie, drugie to trzecie- zachodzisz w ciaze heheh, moze sprobuj pigulki z nimi trza pamietac, ze codziennie o tej samej godzinie i moze pokrawisz na poczatku 2-3 dni a potem bedzie oki

tak jak Pumi mowi globulki sie pienia, wyglada jak bys dostala wscieklizny kwiatuszka:laugh2: facet sie ze strachu ewakuuje no i masz swoja antykoncepcje skuteczna jak licho:-D:-D:-D:-D

Dusia cudna z tymi puckami, Platynka zaczela sie usmiechac, mala cwaniarka:tak:

Hela, ty masz juz 3ke wiec malza do weterynarza, zrobi pozadek:tak:
na zachodzie takie zabiegi sa za friko...ja swojego wysle inaczej zaprzyjazniony wet sie zajmie jego jajami, bardzo ladnie wszystkie kotki nam powykasrtowal:rofl2:

Pandi do tej pory bylam oki dzis mnie tak napiepsza przez ta pogode, zawroty glowy to czasami mam, troche niebezpiecznie takie karuzele przy dziecku:baffled:

jeszcze pokażę świąteczne zdjęcia Tobiego - ech! jak ja go kocham:tak::-):rofl2:

Załączniki

• wielkanoc 1.jpg
    wielkanoc 1.jpg
    4,1 KB · Wyświetleń: 60
  • wielkanoc 3.jpg
    wielkanoc 3.jpg
    3,4 KB · Wyświetleń: 63
  • wilekanoc 2.jpg
    wilekanoc 2.jpg
    3,4 KB · Wyświetleń: 61
czesc dziewczyny
niepisalam dlugo bo jestem strasznie zabiegana i zalamana.moja mama jest w szpitalu i tak biegam od rana do wieczora .a potem to jestem juz tak padnieta ze jak tylko kamil zasnie to tez zasypiam.jeszcze was nieczytalam bo mam sporo zalegosci i zajmie mi to sporo czasu.

reklama
Do góry