reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

reklama
Albi, a to trzeba dwa razy dziennie? Ja używam tej wody tylko wtedy, jak 'chrapie' noskiem... Ech, na dodatek kaszle, ale to chyba od zwiększonej produkcji śliny...

hmm- na razie uchwycilam jak laduje piesc do buzki i jak sie cieszy swiadomie (wreszcie!) . Jak zlapie ja na ssaniu kciuka to wam sie pochwale. Zaraz zbieramy sie na spacerek

Załączniki

• 000 (1).JPG
    000 (1).JPG
    54,5 KB · Wyświetleń: 39
  • 010.JPG
    010.JPG
    55,8 KB · Wyświetleń: 45
  • 015.JPG
    015.JPG
    56,4 KB · Wyświetleń: 35
  • 016.JPG
    016.JPG
    56,3 KB · Wyświetleń: 36
  • 000.JPG
    000.JPG
    52 KB · Wyświetleń: 39
Pumi, Agnie- przesliczne te wasze ksiezniczki
Moj słodziakos rozrabiakos zasnal na chwilke...miałam robic obiad- nie chce mi sie bo mnie maz wkurzył:-:)-(starciłam apetyt i chyba pocisne surowa parówe

Ten lekarz u którego dzisiaj byłam przepisał mi cerazette, bo powiedział że po zastrzyku więcej sie plami i zdarzają się depresje - no to chyba wezmę tablety.
Ale najpierw jednak chyba zabieg chirurgiczny - to obniżenie macicy samo nie minie:no:, ćwiczenia kegla najwyżej opóźnią dalsze opadanie. W sobotę kolejna konsultacja u innego lekarza, który robi takie zabiegi.:crazy:

reklama
Do góry