reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

O rany pandi:szok:Ale przecież Tobi się nie urodził aż taki duży.Moja koleżanka tez urodziła dużego synka 4250 sama:szok:, ale nic się jej nie działo i jest k z macicą.Może to wina lekarzy, skiepścili coś podczas porodu?

reklama
Ja dla męża, który od 8 rano w pracy i o 20 wróci.niech zje coś ciepłego a nie cały dzień kanapki.
Ale we wtorek nie było obiadu, bo mnie zdenerwował i jadł kanapki na kolację
Asiu a Ty ugotuj dla siebie...karmisz i powinnaś sie dobrze odżywiać..........parówka z chlebem też mi jedzenie!Najgorsze świństwo ta parówka!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

pandi idź jeszcze do jakiegoś lekarza, ja przecież też urodziłam kolosa, Martyna miała 4460g i też rodziła naturalnie!! i nie mam teraz zadnych probemow z macica!

my juz po spacerku bylismy u mojej hzrzestnej ona powiedziala ze musialo mnie gdzies przewiac ze mnie to ramie boli i musze je rozgrzac czyms, to ja juz nie wiem co jest dobre z tej antykoncepcji :-( moj maly tez marudny dzisaj strasznie :/

Dusia i Dominiczka słodziusie są.
Agnie tak conajmniej dwa razy dziennie, ty jak cos masz w nosie to sobie wydmuchasz albo wydłubiesz :D a dziecko nie może a pamietaj, ze małej mleko do nosa tez leci, odrobine ale leci.
Wiecie co mi powiedziała Pani Laryngolog?? Raz w miesiacu mamy przychodzic do niej na czyszczenie uszków. My sami na własna rekę mamy nie czyścic ucha w srodku a na roztopienie miodku w uszku kupic mamy ciekła parafinke.

wlasnie robilam porzadki w zdjeciach. Oto porownainie moj borys i jego o 6 miesiecy starszy kumpel Igor :-)

Załączniki

• DSC00251.JPG
    DSC00251.JPG
    114,2 KB · Wyświetleń: 43
salik wylecz to ramie bo kto bedzie malenstwo nosic:-pAsiula jedz kobitko porzadnie:angry:Pandi masakra nie daj sie po prostu zabiegowi idz do innych lekarzy jeszcze ze dwoch:szok:dzis chyba cisnienie jest takie do d****:baffled:

Salik ja mam to samoz ramieniem, mysle, ze mnie zawialo albo zle spalam... ale normalnie potwornie boli..... mam jakas masc na N- luga nazwa, ale to w domu- super rozgrzewa....uch az parzy... jak zdolam sie dowiedziec jak nazywa sie ta masc to Ci napisze....
bo w domu jeszcze kompa nie ma

reklama
Asia, no właśnie idę w sobotę do jeszcze jednego lekarza, on się na tym zna, bo robi takie zabiegi osobiście, więc ma stwierdzić czy się kwalifikuję.
esti, podobno to się zdarza różnym kobietom, częściej przy którymś tam kolejnym porodzie ale to nie reguła, i częściej przy dużych dzieciach. Pytałam, czy to ja coś źle robiłam, za mało ćwiczyłam albo poród źle przeprowadzony, ale nie. I żadnego "chwytu" ten lekarz nie zna. On jest synem znanego profesora ginekologii, więc chyba wie co mówi:confused:. Ja już wolę żeby mi zrobili ten zabieg i żebym nie miała więcej kłopotów, a lekarz mówił że to samo nie zniknie nawet przy ćwiczeniach, tylko będzie gorzej. Dobrze, że przynajmniej kłopotów z trzymaniem moczu nie mam:sorry2:

Do góry