reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

od 23 do 7 rano a potem od 8 do 10 Dawidek śpi. Tak od kiedy skonczył 6 tyg. Dokładnie w dniu jak miał 1 zastrzyk. Kurcze idziemy na 2 szczepienie juz za tydzien w piątek. Jak ja nie lubie jak on płacze.........

reklama
My też byliśmy dzisiaj rano na pobraniu krwi..Oliś tak płakał, ze języczek sobie przygryzł i końcówka jest czerwona.,lekko krewka leciała:-(
W poniedziałek wyniki:nerd:Trzymajcie kciukasy żeby były dobre.
Asiu na pewno jest ok!

a my już po spacerku długaśnym bo piękna pogoda :laugh2:
my na szczepienie idziemy dopiero w przyszły czwartek, zobaczymy ile znowuż młoda przybrala, pewnie znów za dużo :wściekła/y:
Asia, Esti, na pewno bedzie dobrze, i na kontroli i wyniki badań!!
Esti, a Tobie pediatra zlecila morfologie czy sama robisz? moja mała jeszcze nie miala nigdy pobieranej krwi po wyjściu ze szpitala, może sie też zapytam jak będziemy na kontroli czy nie powinnam zrobic...

Mam pytanie czy wy wszystkie powariowałyscie?? teco chcą juz wsadzac dzieci do spacerowek. Ja wiem, ze one sie rozkładają na leżąco. tylko ja napierw promonuje pogadac z pediatrą i z ortopedą czy można i co sie stanie z dziecka kregosłupem jak sie za wszesnie kaze dziecku siedziec albo leżec w spacerówce, ktora nie jest przystosowana dla dzieci po nizej 6 miesiaca.

Albi, mnie już też tak korci zeby kupić spacerówkę i wozić niunie w moim ukochanym Pliko P3, ale postanowione ze dopiero wm czerwcu kupujemy wózio nowy i od lipca będzie spacerówka :laugh2:

Esti- Oliś jest kapitalny:-):-)Taka perełka
My juz po wizycie- żółtaczka zniknęła- HURRA
poza tym maly nadal lekko przeziebiony- dalej mam mu podawac leki. w poniedzialek na kolejna kontrole....
Co do spacerowy to ja malego wsadze w nia jak wyrosnie z gondoli. Na razie jeszcze sie miesci i jest git!!!:-):-)

Albi ja tylko tak pokazałam swoją wersje spacerową, bo dziewczyny się chwaliły............:sorry2:
Oliśka w gondoli zamierzam wozić dopóki nie będzie potrafił sam stabilnie siedzieć..czyli do czerwca, lipca:tak:albo i dlużej

Dziuba
my pobieraliśmy na hormony...TSH-czy Oli nie ma tarczycy chorej.........bo mu już ciemiączko zarosło!A to może być z powodu chorej tarczycy.
A jak Martynka dobrze przybiera na wadze i jest wszystko ok, to po co morfologia?Szkoda kłuć maleństwo!

Asiu super, że Borysek nie ma już żóltaczki

reklama
Dziuba wiesz jak mnie korci bo mam śliczną spacerówke, ale to nie o moje korcenie chodzi i nawet jak nam sie wydzja, ze dziecko lepiej sie czuje jak jest w spacerówce bo wiecej widzi - to bzdury. Bardzo dobrze, ze chcesz niunie w lipcu przenieść na spacerówke, ja tez mniej wiecej na przełomie czerwca/lipca przeniose go na spacerówke. Przeciez to szkoda takiego małego dziecka....
Asiunia super, ze juz po zółtaczce.

Do góry