reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

My mamy czopki Viburcol-są lepsze , bo nie obciążają żołądka tak jak Pandol, Nurofen itp.Zresztą to nam polecila pediatra,,,,,,,,,są naprawdę skuteczne:tak:
Dzidzia tylko wiesz,że do 5,6 miesiąca nie wolno sadzać, bo można uszkodzić kręgosłup.Chyba. ze do zdjeęcia tylko to ok:-)
Sylka zapomniałam napisać......niezła laska z Ciebie:tak:

reklama

Załączniki

• SANY0016.JPG
    SANY0016.JPG
    51,9 KB · Wyświetleń: 34
  • SANY0021.JPG
    SANY0021.JPG
    54,8 KB · Wyświetleń: 38
  • SANY0030.JPG
    SANY0030.JPG
    50,6 KB · Wyświetleń: 43
  • SANY0031.JPG
    SANY0031.JPG
    55 KB · Wyświetleń: 43
Milli ja takiego charakteru nie dam, ale jakby mi ktos zabral dziecko w nocy-utuklabym! :wściekła/y:
Po prostu przegiela i twoj maz musi z nia PoWAZNIE pogadac.

Dzidzia, Julek sliczniutki

Esti, fajnie,ze Maly Rozchraniec zdrow, obejrzalam swoja ksiazeczke zdrowia, tyle wazylam co moja coreczka teraz kiedy mialam 6/7 msc:happy:

Qrcze pandi ale zazrdoszcze moja robi bardzo niemrawego zolwika i sie zlosci bo nie lubi na brzuszku i zaraz krzyk!

czesc:-).viburcol rzeczywiscie super:tak:.na kamila dziala:tak:
sliczne te wasze lobuziaki . ja sie dzis wybralam na spacer i klapa musialam wrocic sie bo zaczelo lac. i tak siedze w domku caly dzien z moim maruda ,bo d. jest w pracy.
ja nieuzywam ani chusty ani nosidelka-fotelika ,narazie tylko wozek.
Mili wspolczuje.niedaj sobie wchodzic na glowe.
Esti super ze maly zdrowy

reklama
Do góry