reklama
salik_agnieszka
styczniowa mama 08'
Albi maly bardzo dobrze reaguje na kleik, tylko ryzowy tak go zapchal ze 3 dni nie robil kupki dlatego kupiłam mu kukurydziany ale nie bolal go brzuszek nie mial twardego i nie marudzil, oba sa z NESTLE. Dzisiaj znowu dostal ryzowy ale będę mu podawac jabłuszko wiec z kupkami mam nadzieje ze nie będzie problemu. Na zmiane będzie dostawal one nie zmieniaja smaku mleka tylko zagęszczają i kupiłam specjalny smoczek do butelki z Aventu trójprzepływowy do kaszek i mleka gęstego. Ale wszystkie kleiki są po 4 miesiacu myślałam ze cos mu będzie ale jest Oki. Nic się nie stalo.
Basia czulam się normalnie ale jak już okres spóźniał się tydzień to bylam pewna na 10000 % ze już będę mama bez tesow, badanm krwi itd. A na pocztaku myślałam ze to przez alkohol się spoznia ale potem to już to czulam i poszlam po test i wyszedl pozytyw no i do lekarza który to potwierdzil.
Estera nic się nie zmieniłaś nadal jestes suuuper latencja.
Basia czulam się normalnie ale jak już okres spóźniał się tydzień to bylam pewna na 10000 % ze już będę mama bez tesow, badanm krwi itd. A na pocztaku myślałam ze to przez alkohol się spoznia ale potem to już to czulam i poszlam po test i wyszedl pozytyw no i do lekarza który to potwierdzil.
Estera nic się nie zmieniłaś nadal jestes suuuper latencja.
salik_agnieszka
styczniowa mama 08'
Pandi mam cos podobnego babcia mojego J czyli prababcia Wiktorka widziala go tylko 3 razy bo my tam byliśmy a na chrzciny nawet nie przyszla bo niby zle sie czuje babka ktora ma 67 na karku ledwie a moi dziadkowie juz sporo po 70 -tce i bardzo chetnie odwiedzaja prawnuka no ale ona ma w czwartek urodziny i ja powiedzialam mojemu Jackowie ze Wiktor tam nie pojdzie to strasznie sie obrazil na mnie , ale w nosie to mam dlaczego ona nie potrafi sie pofatygowac a maly ma do niej latac na kazde zawolanie , moze zle robie ale mogla by tez dac cos od siebie wkoncu ma tylko jednego prawuka.
Borysek dziekuje wszystkim ciociom za zyczenia
Helenka- super, że Karolek juz zdrowy
ale te Wasze dzieciaczki rosna:-)Widac, że mamusie dobrze karmia
Pandi- jaka ty powazna jestes w tej todze. Kurcze ze tez sie z nami szraczkami zadajesz;-);-)

Esti- laska z Ciebie byla i jest nadal
Moje malenstwo juz spi. Ciekawe o ktorej sie obudzi. Czasem spi 4 godzinki a czasem 5-6 godzin. Roznie to z nim bywa....

Helenka- super, że Karolek juz zdrowy
ale te Wasze dzieciaczki rosna:-)Widac, że mamusie dobrze karmia
Pandi- jaka ty powazna jestes w tej todze. Kurcze ze tez sie z nami szraczkami zadajesz;-);-)

Esti- laska z Ciebie byla i jest nadal

Moje malenstwo juz spi. Ciekawe o ktorej sie obudzi. Czasem spi 4 godzinki a czasem 5-6 godzin. Roznie to z nim bywa....
Asia, no proszę Cię, nie wygłupiaj się, pozory czasem mylą a mamusie wszystkie są równe w trosce o swoje pociechy, tylko niektóre już troszkę stare - tak jak ja
salik, teściowie mają po ok 55 lat, mieszkają ok 250 km od nas, mają już 3 wnuków na miejscu, ale Tobiego nie widzieli jeszcze WCALE.
dziuba, dziękuję, ja z Wami tutaj już byłam pisząc końcówkę doktoratu (1 trym ciąży), czekając na recenzje, broniąc się w 8 miesiącu - to i teraz przedstawiam efekt końcowy:-)

salik, teściowie mają po ok 55 lat, mieszkają ok 250 km od nas, mają już 3 wnuków na miejscu, ale Tobiego nie widzieli jeszcze WCALE.
dziuba, dziękuję, ja z Wami tutaj już byłam pisząc końcówkę doktoratu (1 trym ciąży), czekając na recenzje, broniąc się w 8 miesiącu - to i teraz przedstawiam efekt końcowy:-)
e-stera
Fan(ka)
Ja też dałam Oliśkowi kleik do mleka.................ale on nie chce jeść........pluje na kilometr.
Jutro będę u alergologa to zapytam się czy można mu dać smakową kaszkę ale ryżową

Anja78
matka superstar
Ucalowania dla Boryska od Dusi- Grubaski
Pandi jak latem bedziecie na Helu to mozemy sie spotkac na kawce;-), planujemy 2-3 wypady w tamte strony.y jedziey do mojej mamy za gdasnk, kaszuby, jeziorko...bedzie fajnie aby tylko sloneczko bylo.

Pandi jak latem bedziecie na Helu to mozemy sie spotkac na kawce;-), planujemy 2-3 wypady w tamte strony.y jedziey do mojej mamy za gdasnk, kaszuby, jeziorko...bedzie fajnie aby tylko sloneczko bylo.
Pandi gratulejszyn!!:-)Tobi slodziuchny!!!widzicie kochane zawsze w rodzinie znajda sie jakies czarne owce....najgorsze ze nikt nie chce ustapic ale tez racja czemu zawsze my mamy ulegac i byc na ich kiwniecie palcem.......
chore te sytuacje
Esti moze tak reaguje bo to cos nowego probowalas dac mu jeszcze raz?
Salikaz szkoda ze Ci dziadkowie i pra........nie zdaja sobie sprawy ze przez takie ich zachowanie psuja relacje swoich wnukow w ich malzenstwie no ale coz zrobic.......musicie sie twardo 3mac!
Helenko ciesze sie ze z KArolkiem juz wszytsko dobrze
Dziuba a jak tam Twoja magisterska lezy sobie spokojnie?????????

Jutro jade podpisac umowe ale sie ciesze!!!wezme sobie tez z apteki mnostwo probek :-)dzisiaj chyba cisnienie skoczylo bo normalnie padalam a mialam tyle do zrobienia w domku........wiecie co sprawy sie w konc ruszyly i jak moj Ł. dostanie kilka dni wolnego to jedziemy nasza 3 do mnie do Głogowa i ustalimy date slubu!!!!:-):-):-)wyskocze z gaci zaraz z radosci tak sie ciesze.....
Bubus dzis sie umeczyl troche pomarudzil ale zasnal mi prawie bez problemu oczywiscie w lozeczku- jestemz siebie dumna!!!!!!moje trudy w usypianiu przynosza widoczne efekty tylko najgorsze jest to ze 7ego maja zaraz po szczepeniu jedziemy z moim tata do glogowa na jakis tydz i bedzie spal w wozku jak poprzednio i nie wiem czy znow nie bede musiala go uczyc:-(

Salikaz szkoda ze Ci dziadkowie i pra........nie zdaja sobie sprawy ze przez takie ich zachowanie psuja relacje swoich wnukow w ich malzenstwie no ale coz zrobic.......musicie sie twardo 3mac!
Helenko ciesze sie ze z KArolkiem juz wszytsko dobrze

Dziuba a jak tam Twoja magisterska lezy sobie spokojnie?????????

Jutro jade podpisac umowe ale sie ciesze!!!wezme sobie tez z apteki mnostwo probek :-)dzisiaj chyba cisnienie skoczylo bo normalnie padalam a mialam tyle do zrobienia w domku........wiecie co sprawy sie w konc ruszyly i jak moj Ł. dostanie kilka dni wolnego to jedziemy nasza 3 do mnie do Głogowa i ustalimy date slubu!!!!:-):-):-)wyskocze z gaci zaraz z radosci tak sie ciesze.....

e-stera
Fan(ka)
Niestety, kilka razy próbowałam.dzisiaj dałam mu dynie z ziemniakiem.zjadał jak szalony...po prostu klej mu nie podchodzi hihihihihihihihi
Niestety, kilka razy próbowałam.dzisiaj dałam mu dynie z ziemniakiem.zjadał jak szalony...po prostu klej mu nie podchodzi hihihihihihihihi
reklama