reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

reklama
to moze nie taka tragedia znowu skoro sie odejmuje 5 kresek, to zobaczymy rano czy jak dotkne to bedzie go bolec, boze co za sadyzm tak dziecko maltretowac ale widze ze trzeba tak. dobrze ze twojemu Olisiowi juz prawie wychodzi wiecej mozna sie dowiedziec.

Jak byłam w poniedziałek czy wtorek w MSWiA zapisac małego do lekarza pierwszego kontaktu panstwowego to tego dnia był nawał dzieciaków z różyczką. Przy mnie były dwa przyjęcia a wcześniej tez coś mowiły Panie, ze sie dzieje. Dzieciaki miały zaczerwienienia za uszkami. Ja młodego ze sobą nie wziełam on został w Markiem na dworze ufff bo jedna taka mądra z zakźna choroba wparowała na izbe przyjęć zamiast udac sie do przyjęcia z chorobami zakaźnymi.

mam nadzieję że nie trzeba będzie jechać do lekarza i Wiktorek nie będzie miał gorączki, trzymam kciuki za przespaną i spokojną noc :)

reklama
A Esti jak dotykasz dziąsełek to czujesz cos?? Bo Dawiś ma tez taką białą kreske ale jak dotykam to ani nie placze ani nie czuje niczego kłującego.

Do góry