reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

w wozku zasnela i spi.....:happy:

Załączniki

• sen 003.JPG
    sen 003.JPG
    47,9 KB · Wyświetleń: 24
  • sen 001.JPG
    sen 001.JPG
    79,8 KB · Wyświetleń: 22
reklama
a my nicolke kapiemy tez codziennie bo tak sie juz przyzwyczailismy wszyscy-tzn. nicolka, ja i moj maz:)) jak byla chora to jej nie kapalismy tylko przemywalismy wacikami i woda:)ale nicolka tez sie lubi kapac od poczatku, od pierwszych dni:))tylko teraz jest juz taka duza, ze na cala dlugosc wanienki i chyba bedziemy musieli juz ja w wannie kapac, bo nie moze sie rozprostowac bo glowka od razu o wanienke uderza...i sie denerwuje bo nie ma miejsca...

Aga a ja myslałąm ze to u Wiktorka biegunka:zawstydzona/y: i juz miałąm pisać ,ale jak tak to nawet musisz go budzić w nocy do podawania płynów przy takiej gorączce, przynajmniej mi tak lekarz mówiła

Dzieki, dzieki za komplementy:tak::tak::tak:. tak naprawdę to ja ubierałam całą nasze trójkę na chrzciny a chrzestni to czysty przypadek i sami mieliśmy dużo śmiechu jak się zjawili u nas w domu przed nabożeństwem:-D:tak::tak: Albi sukienkę kupiłam w Cotton Clubie

obiecuje , ze już nigdy tak nie zaniedbam bb , bo ciężko mi was doczytać, ale póki co będę na bierząco i powoli schodzić z minusów;-) bywania

Dla Nadii dużo słonka i cichych dni dla mamusi:-D:-D:-D:-D od Kacperusia i ciotki sylki

a mój królewicz też właśnie śpi a ja ogarniam mieszkanie,;-);-)

ledwo żyje bo chciałam Kacperka przestawić na łóżeczko( znowu) , bo ostatnio spał z nami, i teraz budzi się w nocy na jedzonko . przesypia jedynie posiłek o 24 i potem budzi się o 3 a normalnie ostatni raz jadł o 21 a potem już o 4 rano, no i padam na twarz:baffled:

a zapomniałam Esti twój Oliś jest niesamowity:tak::-D:-D:-D:-D
nad wiek rozwinięty a tak się martwiłaś, i mądre takie ślepka hiihih

mojego szkraba wczoraj sfilmowałam jak oglądał harrego potera.:szok::-D
normalnie leżał na macie tyłem do telewizora bo bokiem to przekręcał zawsze główkę( wie już gdzie jest telewizor i go uwielbia) wyszłam na chwilę z pokoju jak wróciłam to leżał powyginany w chińskie s tak , ze patrzył na ekran ale miałam ubaw tylko juz nie wiem jak go układać, żeby nie zerkał na wizję:dry:

my też kąpiemy się codziennie, mały bardziej się poci w nie ruchu niż ja w ruchu.:tak:

a i tak jak Albi jak położę pieluszkę na główkę lub przy policzku to po 5 min śpi jak suseł:-D

reklama
ja też karmię cycem,
ale wprowadziłam nowe rządy , że w likend mężulo się nim opiekuje, a ja odpoczywam.
tylko zwykle jest tak, ze jak mężulo wychodzi z nim na podwórko to sprzedaje małego swojej mamie, bo mieszka z nami na podwórku. wkurza mnie jedynie to, że to on miał się nim zajmować, bo ja to i tak odpoczywam, a teściowa zawsze stęskniona za wnuczkiem,
z drugiej strony dla mnie to dobrze, bo znowu na tygodniu ona mnie odciąża:-D

Do góry