reklama
salik_agnieszka
styczniowa mama 08'
Wiktor nadal spi, ale pewnie tylko dlatego bo zle sie czuje...
21kasia21
mamcia N&N :)
a my nicolke kapiemy tez codziennie bo tak sie juz przyzwyczailismy wszyscy-tzn. nicolka, ja i moj maz
) jak byla chora to jej nie kapalismy tylko przemywalismy wacikami i woda
ale nicolka tez sie lubi kapac od poczatku, od pierwszych dni
)tylko teraz jest juz taka duza, ze na cala dlugosc wanienki i chyba bedziemy musieli juz ja w wannie kapac, bo nie moze sie rozprostowac bo glowka od razu o wanienke uderza...i sie denerwuje bo nie ma miejsca...
21kasia21
i kapac sie lubi ale juz ubierac po kapieli to nie bardzo
21kasia21
najchetniej to by caly czas gola lezala
gola i wesola
hi hi
sylka_k
mama styczniowa 2008
Aga a ja myslałąm ze to u Wiktorka biegunka
i juz miałąm pisać ,ale jak tak to nawet musisz go budzić w nocy do podawania płynów przy takiej gorączce, przynajmniej mi tak lekarz mówiła
Dzieki, dzieki za komplementy

. tak naprawdę to ja ubierałam całą nasze trójkę na chrzciny a chrzestni to czysty przypadek i sami mieliśmy dużo śmiechu jak się zjawili u nas w domu przed nabożeństwem

Albi sukienkę kupiłam w Cotton Clubie
obiecuje , ze już nigdy tak nie zaniedbam bb , bo ciężko mi was doczytać, ale póki co będę na bierząco i powoli schodzić z minusów;-) bywania
Dla Nadii dużo słonka i cichych dni dla mamusi

od Kacperusia i ciotki sylki
a mój królewicz też właśnie śpi a ja ogarniam mieszkanie,;-);-)
ledwo żyje bo chciałam Kacperka przestawić na łóżeczko( znowu) , bo ostatnio spał z nami, i teraz budzi się w nocy na jedzonko . przesypia jedynie posiłek o 24 i potem budzi się o 3 a normalnie ostatni raz jadł o 21 a potem już o 4 rano, no i padam na twarz

Dzieki, dzieki za komplementy

obiecuje , ze już nigdy tak nie zaniedbam bb , bo ciężko mi was doczytać, ale póki co będę na bierząco i powoli schodzić z minusów;-) bywania
Dla Nadii dużo słonka i cichych dni dla mamusi

a mój królewicz też właśnie śpi a ja ogarniam mieszkanie,;-);-)
ledwo żyje bo chciałam Kacperka przestawić na łóżeczko( znowu) , bo ostatnio spał z nami, i teraz budzi się w nocy na jedzonko . przesypia jedynie posiłek o 24 i potem budzi się o 3 a normalnie ostatni raz jadł o 21 a potem już o 4 rano, no i padam na twarz

sylka_k
mama styczniowa 2008
a zapomniałam Esti twój Oliś jest niesamowity

nad wiek rozwinięty a tak się martwiłaś, i mądre takie ślepka hiihih
mojego szkraba wczoraj sfilmowałam jak oglądał harrego potera.

normalnie leżał na macie tyłem do telewizora bo bokiem to przekręcał zawsze główkę( wie już gdzie jest telewizor i go uwielbia) wyszłam na chwilę z pokoju jak wróciłam to leżał powyginany w chińskie s tak , ze patrzył na ekran ale miałam ubaw tylko juz nie wiem jak go układać, żeby nie zerkał na wizję

nad wiek rozwinięty a tak się martwiłaś, i mądre takie ślepka hiihih
mojego szkraba wczoraj sfilmowałam jak oglądał harrego potera.

normalnie leżał na macie tyłem do telewizora bo bokiem to przekręcał zawsze główkę( wie już gdzie jest telewizor i go uwielbia) wyszłam na chwilę z pokoju jak wróciłam to leżał powyginany w chińskie s tak , ze patrzył na ekran ale miałam ubaw tylko juz nie wiem jak go układać, żeby nie zerkał na wizję

21kasia21
no rozumiem...nicola budzi sie w nocy ok 3 razy na karmienie, a ze karmie piersia to niestety tylko ja do niej wstaje i tez nie spie...ohhh...
sylka_k
mama styczniowa 2008
my też kąpiemy się codziennie, mały bardziej się poci w nie ruchu niż ja w ruchu.
a i tak jak Albi jak położę pieluszkę na główkę lub przy policzku to po 5 min śpi jak suseł

a i tak jak Albi jak położę pieluszkę na główkę lub przy policzku to po 5 min śpi jak suseł

reklama
sylka_k
mama styczniowa 2008
ja też karmię cycem,
ale wprowadziłam nowe rządy , że w likend mężulo się nim opiekuje, a ja odpoczywam.
tylko zwykle jest tak, ze jak mężulo wychodzi z nim na podwórko to sprzedaje małego swojej mamie, bo mieszka z nami na podwórku. wkurza mnie jedynie to, że to on miał się nim zajmować, bo ja to i tak odpoczywam, a teściowa zawsze stęskniona za wnuczkiem,
z drugiej strony dla mnie to dobrze, bo znowu na tygodniu ona mnie odciąża
ale wprowadziłam nowe rządy , że w likend mężulo się nim opiekuje, a ja odpoczywam.
tylko zwykle jest tak, ze jak mężulo wychodzi z nim na podwórko to sprzedaje małego swojej mamie, bo mieszka z nami na podwórku. wkurza mnie jedynie to, że to on miał się nim zajmować, bo ja to i tak odpoczywam, a teściowa zawsze stęskniona za wnuczkiem,
z drugiej strony dla mnie to dobrze, bo znowu na tygodniu ona mnie odciąża