reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

aga mam 26 lat. Brat Kamil no powiedzmy,że jest planowany przez moich rodzicow:-D;-) jest miedzy nami 19 lat roznicy. Ale mam jeszcze siostre- ma 24 lata
na zdjeciu moja sister i jej przyszly maz, no i moj synio- to byly chrzciny Boryska

Załączniki

• IMG_1060.JPG
    IMG_1060.JPG
    71,9 KB · Wyświetleń: 27
reklama
Aga ale super,że masz tak liczna rodzinke. przynajmniej macie swietne zjazdy rodzinne. Ja zawsze marzylam o tym,żeby przy stole wigilijnym i nie tylko bylo bardzo duzo ludzi

skoro zasypuje Was fotkami to jeszcze jedna- ja i moj malzonek w pełnym wydaniu ;-)

Załączniki

• IMAG0043.jpg
    IMAG0043.jpg
    119,5 KB · Wyświetleń: 36
pasuje do niej dzidzia, a no mam liczna rodzine i to bardzo, a wiesz ze dala bym ci 22 latka :-D :-D :-D no Kacperek tez był plaowany przez moich rodzicow moja mam chciala wnukow a ze musial jeszcze poczekac to sama sie jeszcze postarala o dzidziusia (urodzila majac nieskonczone 40 lat) kacper mial 4 miesiace jak sie okzalo ze ja jestem w ciazy. dokladnie rok temu sie o tym dowiedzialam :-) ale suuuper a teraz taki szkrab duzy juz spi w lozeczku.

Aga super przynajmniej dzieciaczki beda sie razem wychowywały:-)
A tak z Ciekawosci ile Ty masz lat bo tez młodziutko wygladasz

reklama
Do góry