reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

Agnieszka, Ty i komplexy?? pzestań, masz super figurke :)
Asia, a ja ja jeszcze mam w tel sms-a od Ciebie że mi zazdrościsz że już jestem po porodzie, a teraz prosze jaki Borysek śliczniutki!!! :) fajnie chyba mieć takie młodsze o dużo lat rodzeństwo... ja taka niedoświadcona, mojemu dziecjku na pewno też bym chciala sprawic kiedys rodzeństwo

reklama
no ma ma :-) no Kacpuś juz by sie z nim bawił i jeszcze nie rozumie ze nie moze, to mu wszystkie zabwaki znosi jak jestem u rodzicow, jak dowiedzialam sie ze ja bede mama to troche smutno mi bylo ze nie bede przy Kacperku w tym najfajniejszym wieku i ze nie bede go mogla rozpieszczac tak bardzo jak bym chciala ale teraz mam to razy 2 :-) kochane szkraby i tak szybko rosną, dopiero Kaceprek był taki jak Wik ehhh....

ja tez chce jeszcze dziudziusia nie chce zeby moj syn strail cos tak fajnego, teraz dopiero zaczyna sie doceniac rodzenstwo (na starosc) Dziuba nie przesadzaj figirke to masz ty, asia, esti, pumi, basia itd. moglabym wymieniac a ja to ehhh... jak to mowia faceci PASZTET :-) ale smieje sie z tego bo wiem ze kiedys sie to zmieni przynajmniej mam taka nadzieje.

Przed Kacperkiem wychowywalam moja kuzynke (teraz ma juz prawie 3 latka) zajmowalam sie nia od jej pierwszych dni, taki urwis z niej wyrosł, potem Kacperek no i moj synek teraz i mam nadzieje ze jeszcze kiedys dzieciaczki moich siostrzyczek.

Agnieszka- przestan, zaden pasztet- zwariowalas chyba....widzialam zdjecia i jestes naprawde- jak to mowia faceci- fajna Dupa:-)
ja tez chce drugie dziecko ale jeszce nie teraz;-)poki co mam nadziej, że tabletki zaczna skutkowac
ehhh dziuba- to bylo tak niedawno a zarazem tak dawno...pamietam pamietam jak napisalas,że juz urodzialas....

reklama
Aga nalezy Ci sie wpierdziel za takie gadanie:angry::angry:nie mow tak!!!!!
Diewczyny nie chce zapesza wiec odpukam- moj maly urwis usnal o 20 i spi do teraz- nie moge w to uwierzyc, zasnal od razu...ciekawe o ktorej da czadu....???

Do góry