reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

my nie mamy potowek (narazie- odpukac) za to mielismy problem z glowka i wczoraj wpadlam od czego to ma, umylam mu glowke myjką i znowu mu sie lekko głowka zaczerwieniła, czyli od myjki, wiec je wyrzucam.

reklama
ale śliczności te Wasze dzieciaczki!
a ja wyszlam rano małą, a że ciepło było - wręcz gorąco, to ubralam ją tylko w spodenki i skarpetki, body z krótkim i bluzeczka z długim cienka na to, wziełam w zapasie bluze polarową... no i byłyśmy poprzymierzać suknie ślubne... kurcze przyznam sie Wam, ze to dziwne przeżycie, ale cholernie trudny wybór!! najładniej na mnie lezy to, na co nigdy nie zwróciłabym uwagi... dziwne... ale podobało mi się!! a jak wracałyśmy do domu to takie zimno i wiatr, zmarznięte jesteśmy obie, więc lecę na herbatkę!! aaaa, co najważniejsze, już mam swój jeden typ kiecki, jutro jeszcze objadę Gdynię bo tam jest jedna ulica co jest chyba z 5 salonów jeden przy drugim, poprzymierzam i wtedy zdecyduję :laugh2::laugh2:

Wszystkie dzieciaczki są superowe............:tak::tak::tak::tak::-D:-D:-D:-D
A u nas też sie nagle oziębiło jak byliśmy w parku.ale na szczęście miałam spodenki z nogawkami długimi i bluzeczkę z długim.A potem zaczęło lać..zmokłam jak kura........ale Oliś miał folie więc oki

pandi moze uczulenie na jakiś material z ubranka.................albo na proszek

esti, niee, nie zmieniałam proszku a ubranka z czystej bawełny:no:
dobra, robię chłodnik, w sam raz na takie gorące dni, jutro będzie najlepszy - mniam:sorry2:

A może kładałaś go na jakimś kocyku lub na czymś innym w domku i od tego dostał uczulenie,jakaś kapa albo pościel w Waszym łóżku
Chłodnik mniam...a jaki robisz?

esti, zastanawiałam się już ale nie przypominam sobie, chyba że to jakies opóźnione skutki po wyjeździe długoweekendowym
chłodnik z botwinki, maślanki z kefirem i świeżych warzyw

reklama
Do góry