wszytskim 4 miesieczniakom rzeczki mleczka ,duzo usmiechu kazdego dzioneczka!!!!!!!!
Szczypi u mnie jest taka sytuacja ze za miesiac wracam do pracy na pol etatu .zamierzam odciagac mleko przez jeszcze jakies 2 miesiace -zobacze ile dam rady i czy moja laktacja nie wywinie mi psikusa....

doskonale sie z Toba zgadzam ale niestety musze.....a poza tym tydzien temu bylam na szczepieniu z Kuba i rozmawialam na ten temat z pediatra jak to zrobic czy tylko piers czy tez juz troszke mam czegos dawac...zreszta on ma ta lagodna hiperfenyloalaninemie i nie wiem czy mu nic nie zaszkodzi w sensie takim ze podniesie mu sie poziom bialka we krwi dlatego nie wiem czy bedzie mogl tez po odstawieniu od mojego mleczka pic np.Bebiko....

a jakbym byla w domu to i owszem karmilabym wylacznie piersia!!

;-)ale dziekuje ze sie martwisz zebym nie przeholowala a poza tym dostal niecale pol lyzeczki i bardzo mu smakowalo
suknie macie powybierane pikne!!ciekawe jaka ja wybiore w koncu.......
Pumi dobrze ze w koncu sie ruszylo w kwestii zdrowia Platynki kochanej!3mam kciuki zeby bylo wszytsko si!!!

Kubus ostatnio jak sie budzi to wierci sie smoka i strasznie kopie jak podejde to szczery usmiech a jak goprzebieram i ozmawiam z nim to mi opowiada co mu sie snilo

a nastepnie amku amkui patrzy na mnie pieknymi oczetami i 3ma raczka za bluzke lub palec zebym nie uciekla a druga laskocze mnie pod paszka

bawi sie biarac wszytsko do buzi....a ostatnio spacery to jakas zmora bo placze bo nic nie widzi....najlepiej jakbym go nosila na rekach a jak juz sie drzemnie to strasznie latwo go obudzic i wybicze snu

juz sie nie moge doczekac kiedy bedzie siedzial