reklama
Dziewczyny!Chyba ta nasza kłótnia na forum czemuś dobremu się przysłużyła bo jak widzę bardziej przytulnie się zrobiło.I tak trzymać,obym ja lub inna nie wyskoczyła z czymś i żeby nic już więcej nie psuło się między nami.U nas duchota.Właśnie poszedł facio który zainstalował drugi internet w drugim kompie.
salik_agnieszka
styczniowa mama 08'
wszyzstkiego naj naj dla Kamilka, i spoznione dla Maksika :-) buziaki od cioci Agi
G
goscinnie
Gość
Nutka ja tam myśle, ze skoro producent sam pisze o tym ile to ma % pełnoziarnistosci to chyba jednak musi cos w tym byc. Jeszcze niedawno sie reklamowali, ze pieczywo pełnoziarniste Waza, jedz to co pełno ziarnist ble ble ble. Jak sie wzieli u nich za kontole i sie okazało, ze to czysta biała maka, to teraz juz nie reklamuja sie, ze w 100% pełnoziarniste ale podają, ze do 54%. Zauwaz reklamy. Ja zreszta wiem po sobie i wiem co i jak nie dosc, ze cukier po zjedzeniu 2 kromek miałam po godzinie 149 mg/dl a na maxa mogłam miec 120 mg/dl a plaster pomidota i lisc sałaty raczej by mi tak cukru nie podnosił i efekt 10 kg jakie mam dzieki temu pieczywu hahaha. Mam nauczek i tyle.
salik_agnieszka
styczniowa mama 08'
to moje dziecko i jego 3 letnia kuzynka Wiktoria :-) dzisiaj w baseniku.
G
goscinnie
Gość
Rany Agnieszka jaki Wiki jest duzy i fajny ;-)
G
goscinnie
Gość
Helenko wszystkiego najlepszego dla Twojego najmłodszego skarba Karola. Niech zdrowo się chowa i żebyś z niego wiecej pociechy niz smutku miała.
natka86
mamusia Zosieńki
ha ha ha,ale gołe dupki
dziewczyny u was tez taki skwar?
zosia jest wykończona i spi.
wszystkiego najlepszego dla solenizantów;-)

dziewczyny u was tez taki skwar?
zosia jest wykończona i spi.
wszystkiego najlepszego dla solenizantów;-)
reklama
ewa_adu
Fanka BB :)
Monika - oby.... 
Salik, Wikuś mniodzio
A my dziś byliśmy u mojej koleżanki i Julcia się kąpała w basenie, a jutro idziemy na baseny.
Fotki dzisiejsze
i jeszcze tu są http://picasaweb.google.pl/adusek.a/Lipiec2008ChrzestWKubusiaItp

Salik, Wikuś mniodzio

A my dziś byliśmy u mojej koleżanki i Julcia się kąpała w basenie, a jutro idziemy na baseny.
Fotki dzisiejsze
i jeszcze tu są http://picasaweb.google.pl/adusek.a/Lipiec2008ChrzestWKubusiaItp