reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

jajo mleko to olesterol i to na serce z dziurą...... dorosłe jedzenie, to kiełbasa, schab, ziemniory, skawary, kapusta, itp.

reklama
jajo mleko to olesterol i to na serce z dziurą...... dorosłe jedzenie, to kiełbasa, schab, ziemniory, skawary, kapusta, itp.
O wadzie serca dowiedzieliśmy się w jego 21 urodziny, fajny prezent miał:baffled:, a i tak wyrósł bysior 195, tego nie dostawał ale te łagodniejsze rzeczy. Krupniczek w wieku 4 miesięcy, który mi zjadł żarłok( ja miałam już 16 miesięcy), i sukcesywnie miał wprowadzane kolejne produkty, w wieku 6 miesięcy jadł ze mną naleśniki...

Witam a ja znowu wróciłam z trasy u kuzynki za Kolem byłam.Albaniec to niezle mnie wystraszyłaś z tym chlebkiem(a te podobne do wazy wiesz coś o tym,wLidlu jest taki z sezamem i pisze że 100 gram ma 337 kalori jeden kawałek ma 34 kcl to tyle ile zwykły chleb?)Ja ziem 2 na sniadanie i 1 na kolacje,niesmaruje masłem.Dzieciaczki świetne ,a co do żółtka to ja małej też dam troszke.Dobranoc kobitki życzę wam aby dzieciaczki przespały całą noc tak jak moja Amelka.

Maca jest najlepsza ale Nutka prawda jest taka, ze tego czy wazy czy chlebka to sie je z dwie kromki dziennie nie wiecej.

A ja wlasnie wczoraj myslalam sobie od kiedy mozna dziecku podawac zoltko i dzisiaj wyszukalam jakis schemat i tam bylo ze od 7 miesiaca ale jak juz dajecie to moze i ja jutro sprobuje

reklama
u nas niestety zero nowość Od paru dnie daję tylko indyka w warzywach Małej skaza przechodzi ale dostała jakiejś wysypki Byłam u pediatry a potem u dermatologa i to chyba wirusowe jakieś (może łagodna 3dniówka) Jutro mam masę badań do zrobienia i jeszcze wizyte u kardiologa ehhhhhhhhhhhh

żółtka jeszcze nei dawałam a jak robiłam synkowi-gotowałam osobno zupę(bez mięska) osobno jajko na twardo i wyciągałam niego żółtko potem blender czy widelec i gotowe

Do góry