reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

reklama
Dziuba troche doczytalam wstecz bardzo mi przykro z powodu babci:zawstydzona/y:
Esti fotki cudne!a jaka buziunia Olisia opalona:tak:a to ja przed romantyczna kolacyja z przyszlym jeszcze niedoszlym mezulem a 2 Bubus w wersji hawajskiej:-)

Załączniki

• DSC00240.JPG
    DSC00240.JPG
    27 KB · Wyświetleń: 43
  • DSC00213.JPG
    DSC00213.JPG
    87,2 KB · Wyświetleń: 36
Esti zdjatka świetne, szczególnie to w koszyku:tak::tak::tak:
a ta książeczkę też musze młodemu zapodać, tylko na razie dostał telefon i pianinko to mu starczy, przyjemności należy stopniowac:-D:tak::tak::tak:
Dziuba wyglądałaś prześlicznie, a i szczere kondolencje
jestem tylko ciekawa:confused:, czy te pieluchy wytrzymają jakieś 5 godzin , bo w nocy to mu co 3 godziny nie zmieniam:dry:

a nam te w lidlu nie podeszły:no::no: , zresztą jak się przeliczy na sztuki, a kupi sie w promocji pampersy to wychodzi różnica kilku groszy, więc na prawdę sie nie opłaca tych lidlowych:no:

a oto kilka naszych zdjatek z ostatnich dni
ślicznie widać ząbki na pierwszym no i nowy nabytek- pianinko

no i musieliśmy obniżyć łózeczko

Załączniki

• 307.JPG
    307.JPG
    427,8 KB · Wyświetleń: 32
  • 308.JPG
    308.JPG
    421,6 KB · Wyświetleń: 34
  • 310.JPG
    310.JPG
    382 KB · Wyświetleń: 33
  • 264.JPG
    264.JPG
    516 KB · Wyświetleń: 30
  • 266.JPG
    266.JPG
    335,3 KB · Wyświetleń: 33
ciąg dalszy fotek:tak::-D:-D:-D

w sukience nota bene wieś śpiewa i tańczy;-):-D:-D:-D:-D:-D

Załączniki

• 274.JPG
    274.JPG
    738,3 KB · Wyświetleń: 43
  • 296.JPG
    296.JPG
    246,8 KB · Wyświetleń: 33
  • 275.JPG
    275.JPG
    548,1 KB · Wyświetleń: 39
  • 280.JPG
    280.JPG
    743,5 KB · Wyświetleń: 33
  • 283.JPG
    283.JPG
    253,1 KB · Wyświetleń: 31
i jeszcze dwa:-D:-D:-D:-D

Bubus rewelacja:tak::-):-):-)
Basia:no no

Załączniki

• 291.JPG
    291.JPG
    316,7 KB · Wyświetleń: 33
  • 278.JPG
    278.JPG
    708,7 KB · Wyświetleń: 36
Ostatnia edycja:
witamy. nicola zasnela to tak szybko moge napisac. noc za nami nie przespana w ogole prawie, bo nicola sie budzila co pol lub co godzine....nad ranem tylko odespala troche bo zasnela o 8 a obudzila sie 10:15:tak:
zdjecia, cudne dzieciaczki i mamusie takie laski, ze hoho:tak:
sylka sukienka normalna, ja nie wiem:cool2: a kacperek to troche do taty troche do mamy podobny, nie umiem ocenic do kogo bardziej:sorry2::-)

wrocilam ze spacerku . teraz pora zrobic obiadek .
przez ten czas co mnie nie bylo na bb strasznie sie wasze slodziaki zmienily. niemoge sie napatrzec na te zdjecia. wszystkie szkraby sliczne .:tak:

Sylka dzieki!a poza tym wygladacie wystrzalowo!!!normalnie kwitniesz na tych zdjeciach:-)a Kacperek chyba bardziej Tatus co?:-p
Katarzynko co dobrego gotujesz;-)
a ja tam huggisy z kubusiem puchatkiem i na tym zostaje pampery orginalne mi sie nie sprawdzily:dry:pozdrawiam Was serdecznie lasencje kochane :-)

reklama
na obiad gotuje ziemniaczki ,kotlety mielone i mizerie. a kamilkowi zupke jarzynowa z mieskiem i kaszą manną.
ESTI krzeselko super . tez mi sie wydaje ze capuccino jest najladniejsze .mnie sie podoba tez zielony ,ale pomarancz juz nie.

Ostatnia edycja:
Do góry