reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

reklama
Na szczęście mały jak się go posadzi trochę lepiej mu wychodzi nawet chwilę bez żadnego podpierania się rączkami wytrzyma.No ale niedługo rehabilitację zaczynamy i myślę że będzie dobrze.
maleństwo, rehabilitacja naprawdę potrafi zdziałać cuda. Z tak niesprawnej ręki [ame="http://pl.youtube.com/watch?v=4YzYk7ea7d4"]YouTube - Julia 4 m ce[/ame], a nawet bardziej, bo tu już sporo ruszała , dzięki rehabilitacji uzyskaliśmy do dziś naprawdę bardzo dużo. (Choć zabiegi chirurg też dały swoje). Gdyby nie rehabilitacja Julia dziś nie ruszałaby reką i miałaby dużo krótszą i chudszą.
Także jestem i Ty też bądź dobrej myśli, rehabilitacja na pewno pomoże i Kubasek niedługo będzie siedział i biegał po całym domu jak inne nasze słodziaki.

Ostatnia edycja:
Ewa ja wiem że będzie dobrze bo dobrze być musi!!!A dziś Kubasek próbował z klęczek przy szczebelkach wstać!Jedną nóżkę podniósł i stópką oparł o podłoże ale nie udało mu się i sobie usiadł w łóżeczku i siedział trochę trztymał się szczebelek trochę puszczał:)Super że Julci rehabilitacja pomogła i jest dobrze:)Ale Dziewczyny żebyście Wy widziały jego minę jak sie tak wspinał:)normalnie aż się wzruszyłam:)

Malenstwo nie martw sie, rehabilitacja naprawde pomaga i dziala cuda. My mamy zajecia 2 razy w tygodniu. Poki co uczymy sie raczkowac. Thomas przyjmuje dobra pozycje, ale jeszcze trudno mu wystartowac. Po kilku chwilach rozjezdzaja mu sie nogi i przyjmuje pozycje zaby;-) Najwazniejsze to miec duzo cierpliwosci, bo kazde dziecko rozwija sie w swoim tempie, nawet to rehabilitowane.

Wlasnie dzwoniła moja mama ze Wiktorek podraczkowal 3 kroczki do zabawki :-) !!!! jaka jestem szczesliwa i zal mi ze tego nie widzialam !!! ale sie straaaaaaaaasznie ciesze :-) zjadam sniadanie i jade do niego :-)

Gratulacje Aga wreszcie sie doczekałas.Amelka spi Wiki też.

WSZYSTKIEGO NAJ DLA KUBUSIA INNYCH DZIECIACZKÓW KTÓRE MAJĄ DZIS MIESIECZNICE.

Ostatnia edycja:
reklama
Aga gratulacje dla Wikusia .To teraz się zaczną wycieczki po mieszkaniu.
Wszystkiego naj naj dla Kubusia na 10 miesięcy.I gratuluję Ewcia przyznanego mieszkania.
A u nas problemów mieszkaniowych c.d. W styczniu mamy sprawę w sądzie.

Do góry