reklama
U nas są takie zajęcia, ale tylko w dużych miastach, jak Warszawa czy Wrocław.nina2201 - a ja sobie pozwolilam poogladac Wasze zdjecia na naszej klasie. Piekny ten Twoj chlopczyk, a oczka tez ma niczego sobie! Widac u Oliverkow to cecha wrodzona te ogromniaste oczeta! No i taki rozesmany, na wiekszosci fotek buzka mu sie nie zamyka tak szczerze rozdziawiona od ucha do ucha. Szczesliwe malenstwo.
Dziewczyny sa w Polsce takie pseudo szkolki dla maluchow takich jak nasze? Mam na mysli zajecia np. 30-45 minutowe, jakas gimnastyka czy rytmika przez 2,3 razy w tygodniu? U nas jest cos takiego, klasy sa zorganizowane w sposob mini placu zabaw dla takich szkrabow - takiego gabkowego, zbieraja sie takie maluchy z mamusiami i niby pod przewodnikiem nauczycielki odbywaja sie zajecia, pseudo gimnastyka, spiewanie piosenek itd. Oczywiscie nieporadne to takie bo to maluchy przeciez ale niby ma na celu cwiczenie spolecznego i socjalnego rozwoju. Myslalam zeby Vincenta zapisac moze od nowego roku. My mamy teraz opiekunke ktora przyjezdza do nas do domu i w sumie jedyna rozrywka to sa dwa poltoragodzinne spacery ktore ona z dzieckiem wykonuje no i wyglupy pod tytulem starsi bracia) ktore wydaja sie byc bardzo atrakcyjne ale to juz poznym wieczorem prawie jak maky idzie spac i czasem jeszcze ja podskocze w ciagnu dnia z biura i zabiore go na jakas przejazdzke samochodem do sklepu a tak to dzieciak taki zamkniety w swoim swiecie. Pamietam ze Olivera zabralam kilka razy na takie cos, a pozniej nie mialam juz czasu bo mamy choroba i smierc i budowa domu tak jakosc wszystko na raz. Ale moje jedna kolezanka to jezdzila na to chyba ze dwa i pol roku. Zastanawiam sie czy to dobre cos takiego jest faktycznie czy tylko propaganda reklamowa wlascicieli szkolki hehehe
![]()
pam200
Styczniowa mamusia Oskara
Dołączamy się do życzeń.100 lat dla dzieciaczków na kolejne miesięcznice!!!Wszystkiego najlepszego!
Mój mały też ostatnio budzi się w nocy między 2 a 3 i też najczęściej kończy się na butli bo inaczej nie zaśnie.
pam200
Jagna a nasze maleństwa jutro kończą 11 miesięcy:-):-):-):-):-):-):-):-)
Hihi wiem. I za miesiąc roczekJagna a nasze maleństwa jutro kończą 11 miesięcy:-):-):-):-):-):-):-):-)

pam200
Też mi się wydaje że to było wczoraj.No nic trza się szykować na wielką imprezę

:-):-):-):-):-):-)

pam200
Aga wygląda to mniej więcej tak:
kulki Fisher Price (480261471) - Aukcje internetowe Allegro
kulki Fisher Price (480261471) - Aukcje internetowe Allegro
nina2201
mama Oliviera
pawimichyba masz rację te duze oczy to chyba wszystkie Olivierki maja he he!!!a uśmiech praktycznie nie znika z jego buzi, ado tego mój mały to straszny łobuz,wszędzie go pełno! w moim mieście nie ma takich szkółek o których mówisz, a szkoda, bo chetnie poszłabym z małym na takie zajecia! Oli bardzo się do dzieci garnie, moja siostra ma malutkie dziecko 6 miesieczna gabrysie ale ona sie małego boi i nie chce sie z nim bawić, w takiej szkółce miałby kontakt z dziecmi i na pewno byłby w siódmym niebie. mamy tylko w naszym miescie takie prywatne niedżwiadkowe przedszkole ale gdzieś od 3 roku zycia.
reklama
e-stera
Fan(ka)
To chyba wszystkie Oliwierki takie wesolutkie, bo mojemu to usmiech z twarzy nie znika :-)
Dawno sie nie chwaliłam hihihihihih

Zobacz załącznik 104163Zobacz załącznik 104164Zobacz załącznik 104165Zobacz załącznik 104166
Dawno sie nie chwaliłam hihihihihih

Zobacz załącznik 104163Zobacz załącznik 104164Zobacz załącznik 104165Zobacz załącznik 104166