reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

Z checia przyjmiemy troche mrozu i sniegu, u nas dzisiaj cały dzień padał deszcz, mam nadzieje, ze jutro pogoda bedzie lepsza bo musze jeszce drobne zakupy zrobić a nie mam z kim małęgo zostawić!:tak:

reklama
nina mow za sibie ja nie chce zimy !!!!
ja nienawidze zimy, dzisiaj przemokly mi buty spodnie cale mokre i nie tylko dobrze ze wiki pod folia i ciepelko mial , temu to dobrze :-D
my tez mamy juz choinke w duzym pokoju ale wiki jej nie widzial jeszcze bo caly dzien nas nie bylo a jak przyszlismy to odrazu do lozka poszedl :-D utro zobaczymy reakcje.

Moja Ada ma 2 drzemki, jedna koło południa, druga między 16 a 17. Chodzi spać w zależności od tego, o której jest ostatnia drzemka :-D Ale zazwyczaj zasypia ok 21:30... Wczoraj spała od 19 do 20 w samochodzie, jak wracaliśmy od rodziców, to potem do 23 szalała :-D

Moja Ada ma 2 drzemki, jedna koło południa, druga między 16 a 17. Chodzi spać w zależności od tego, o której jest ostatnia drzemka :-D Ale zazwyczaj zasypia ok 21:30... Wczoraj spała od 19 do 20 w samochodzie, jak wracaliśmy od rodziców, to potem do 23 szalała :-D
wiki tez ma 2 drzemki kolo 11 i kolo 15 a chodzi spac miedzy 19 a 20 i wstaje kolo 7-8 to zalezy no ale kolo 5-6 flacha obowiazkowo juz ;-)

to tak jak moj Vincent - drzemka okolo 10.30 i o 2.30-3.00 a chodzi spac o 7-7.30. Rano wstaje najczescie okolo 7.00 bo i Oli jest juz na nogach w przygotowaniach do szkolki.Butla z kasza o 11.30-12 w nocy.....pozniej do rana spi jesli mu nic nie dolega:)

dla mojego za malo jedna drzemka, tez probowalam ale pada na nosek ze zmeczenia, zasypial pozniej albo dziadkowi po poludniu na spacerze albo o takich dziwnych poza planowych godzinach jak 5-6 wieczor ani to jeszcze na noc ani nic...jak przychodzilismy z pracy to byl niedowytrzymania....do kitu:no::no::no:
A dzisiaj przyszedl mi moj wozeczek - cacko:) :-DFajny jest. Oli chcial nim jezdzic. Troche spory jak na parasolke ale moze byc. Fajny w prowadzeniu. Wszystkie 4 kola maja ruchome zawieszenie. Super sie sklada, wrzuce go jako dodatkowy wozek do swojego SUV bez problemu w bagaznik. Jak bede potrzebowac tylko szybko gdzies podjechac to moment, 3 sekundki i juz gotowy do jazdy:) Tak jak Maclaren ktorego mam po Oliverze u meza w samochodzie. Mam prezent pod choinke:))) :tak::tak::tak:Moj tatus jak zobaczyl dzis kolejny wozek to pokrecil tylko glowa....:szok::rofl2:

a25441eb-.jpg

moje cacko:)

Ostatnia edycja:
moj wiki tez musi miec dwie drzemki tylkko ze on ma drzemki po 30 minut doslownioe 30 i koniec spania ale 2 musza byc, ja tam nie bede go zmuszala do spania tylko raz, dziecku jest potzrebny sen niech spi jak lubi i puki moze :-D

reklama
Mój Kubuś ma zazwyczaj 2 drzemki w ciągu dnia,długość ich jest różna.Pierwsza koło 12 a druga 15-16.Jeśli zdarzy się że nie ma drugiej zaśnie zaraz po kolacji ale umie się wtedy obudzić po 2-3 godzinach i chce baraszkować,albo w środku nocy.Gdy jednak zaśnie koło 22to do rana mam spokój
A ja dziś ide na rozmowę o pracę,w hotelu na recepcji potrzebują pracownika.Ciekawa jestem co tam się dowiem.Jak dzwoniłam wczoraj to babeczka mówiła że potrzebuje ludzi więc może....Trzymajcie kciuki!

Do góry