reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

dzieki... dlatego ja tak caly czas pilnuje dzieci...nawet w nocy zdarza mi sie nie spac i wsluchiwac w ich oddechy...

a tak na zmiane tematu...jest u was snieg? tak mi go brak ..u Agnieszki widzialam...aa... tak mi sie marzy aby dzieci wziasc na sanki...
wejdz sobie na facebook.com (jak inne kolezanki z BB) i sobie zobacz jaka u mnie zima:-)

reklama
u nas niestety brak śniegu, a zapowiadali, że bedzie padać całe świeta i nic ani jednego płatka sniegu!!! a sanki pod choinka stoja bo Oli od prababci dostał i po dywanie jeżdzimy tylko he he!!! gdyby był snieg to ale mielibysmy radoche!!!:-)

Witam.....ale dzień..............Oli chory-katar, kaszle jak gruźlik ale gorączki na szczęście nie ma tylko stan podgorączkowy oby szybciej poniedziałek i do naszego pediatry pędzę.Jakoś wolę się z daleka od pogotowia trzymać jeśli to możliwe............
Ale podskoczyłam i kupiłam małemu buciki z Elefanten-jest wypzredaż(50% )
Aga Wiki cudny
Domino na pewno z Dawciem oki..Mój Oli też ma dziurkę w sercu i już praktycznie zarosła.....jesteśmy ciągle pod kontrolą kardiologa..........więc sie nie martw na zapas

U nas też sniegu brak:dry:

A i zważyłam małego wczoraj u koleżanki ...równo 6kg!Tyje mi chłopak, tyje:-D:-D:-D

U nas nadal brak sniegu.Z dziecmi zostaje tesciowa u mnie w domu bo ja jeszcze przed wyjsciem je uspie,a rano zamkne pokój i jakos sie wyśpimy.
Agnieszka ja od stycznia zaczynam z powrotem do tamtej diety bo przez 2 miesiąc stosowania schudłam 11 kilo a teraz to 1 kilo przytyłam z powrotem wiec od nowego roku do wakacji mam zamiar sie odchudzać.Postanowienie noworoczne.

Ostatnia edycja:
Koszmarna noc:-(maly kaszlał co 2 minuty, nie spał sam przez to i my też nie spaliśmy.......potem dostał ataku kaszlu duszącego aż wymiotował.....o 5 rano wylądowaliśmy na pogotowiu......zapalenie oskrzeli na szczęscie nie bardzo mocne..ale gdybym poczekala do jutra to mogloby się skończyć zapaleniem płuc- tak powidila babka na pogotowiu..............mamy antybiotyk i tydzień siedzenia w domu:-:)-:)-(..........ale juz widze poprawę po jednej dawce.Pierwszy raz jest chory-prezent noworoczny :baffled:
Ja chodzę nieprzytomna, glowa mnie boli.....ach szkoda gadać.

Witam po świętach. Widzę że dietka to postanowienie noworoczne wielu z nas. Ja też mam zamiar zacząć od stycznia choć może być ciężko bo "roczek" przed nami. U nas też nie ma śniegu a szkoda bo może byśmy wykorzystali te wolne dni bardziej efektywnie.

dlatego ja sie ciesze mimo wszystko ze wiki dostal antybiotyk odrazu, ale jutro i tak kontrola u lekarza,

esi duuuzo zdrowka dla Oliska zycze u nas az tak zle nie bylo ale to chyba jakis wirtualny wirus miedzy nami panuje .

a ja sie wlasnie zorientowalam ze musze sie zabrac za organizowanie lokalu na podwojna imprezke urodzinowa. W tamtym roku Oli byl pokrzywdzony bo urodzil mu sie brat trzy dni przed jego waznym i wyczekiwanym dniem i nie mialam sily na imprezy ....cos mu tam panie w szkole zorganizowaly :) ale w tym roku to mi juz nie podaruja:) Musze juz zaczac rozsylac zaproszenia:))

reklama
Witam nową mamę, słodkie dzieciaczki masz!!!
Celina chora, wczoraj bylismy u lekarza ma antybiotyk , nie udało się powstrzymać choróbska. Ale antybiotyk pomaga i mam nadzieję że do imprezy z okazji roczku wyzdrowieje.
U nas śniegu brak, a sanki pod choinką stoją i mała się na nich buja:-D

Do góry