Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
U nas jakieś wiruchy i bakterie, mróz pożądny by się zdał co by to ch...w powietrzu wymroziłco Wy z tymi chorobami???? Wszystkie dzieciaczki chore?? Biedactwa....Odpukac u mnie Vincent nawet katarku nie ma chociaz caly czas nowe zabki wychodza...szczesciara ze mnie widze bo wasze wszystkie biedulki....

My mamy szczoteczkę OralB, taką z dziurką w rączce, a pastę nenadent bez fluoru z apteki, więc może ją połykać. Mała sama sobie myje ząbki, tzn. gryzie szczoteczkę tymi swoimi 2 ząbkami a potem oddaje szczoteczkę i wystawia język aby jej wypłukać pastę, tak robi od dawna bo tata nauczył ją myć języczek jak miała 4 miesiące, co się przydalo przy myciu ząbków.hej;-)
zdrówka życzymy wszystkim chorym
a ja chciałam się spytać jak myjecie dzieciom ząbki? tzn jaką pastą , szczoteczką itp. bo tak sie zastanawiam czy wiki moze połykać paste, bo przeciez nie umie jeszcze wypłukać buzi..
wystawia go zawsze, a szczoteczke nie wiem jakas dla dzieci mala.
moj maly tez bez mleka ani rusz... ja pij Bebiko 2r z kleikiem ryzowym to go wypijal 7-8 razy dziennie i zero soczkow...a jak kasze wyczul w butelce to mi sie dostawalo ta butelka.. wkoncu dostal biegunki i caly miesiac lekarka niemogla jej zwalczyc az wokncu zmienilismy mleko na nutranigem bo na tamto mleko prawdopodobnie sie uczulil i odkad pije ten nutranigem jest lepiej ilosc porcji zmiejszyla sie do 5-6 po 240 i zero biegunek i ma lepszy apetyt na "normalne "jedzenie!!!:-)Jak narazie moja niunia zdrowa miała katgarek ale jej przeszło.Ale ostatnio wcina co 3 godziny mleko choc dam jej zupy czy czegos innego to niechce tylko mleko nawet kaszki niechce,czy mam zacząc sie martwic ,dodam że mleka 250 wypije i picia to dziennie tylko 200 wiecej niechce.