reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

a ja doczytuje wczorajsze i dzisiejsze posty bo duzo tego nadrukowalyscie :)) wczoraj wieczorkiem to juz taka spiaca bylam ze tylko tak pobieznie przelecialam a dzis mi rano BB nie chcialo dzialac, ale nie tylko u mnie bo na innym watku laski tez sie skarzyly :(( pierwszy raz mi sie tak zdarzylo, no coz....Fajnego masz synalka,takiego z loczkami :)) moj to prawie lysek jest, troche bialych piorek i tyle a maz ma takie mocne ciemne wlosy...

reklama
bry lalunie:-)

pawimi no ale ta dziewczyna musiała miec bujną wyobraźnie... kilka juz takich na bb za moich czasów było... ale najlepsza cisowianka była, nie ma mocnych... miała trojaczki i blizniaki po 10 miesiącach i na dodatek samotna matka:baffled:

jagna ale mała ma ząbki i też widze ze ma szpare:tak: tak jak moja Zonia...

olgunia sebo super

aga wiiki wymiata w tej czapie:tak:

nie natka, ta laska na naszym watku opowiadala ze ma meza amerykanina biznesmena i z nim sie tak przemieszcza po calej europie i do kanady a teraz na chwile osiedlili sie w LA :) miala niby 6 letniego syna, pozniej 10 mc blizniaki i teraz w ciazy z tojaczkami juz rodzic miala niby w kwietniu i sobie tak podrozowala po swiecie he he he..

Czesc baby!!!!
Wykonczona jestem tym remontem:crazy:
Ale juz duzo nie zostalo.
Dziewczyny mnie sie wydaje ze ta dziewczyny to jedna i ta sama osoba,w sumie to czesto o niej slychac na BB. Zreszta to nie pierwsza i nie ostatnia. Wydaje mi sie ze niektore kobiety wlasnie w ten sposob wynagradzaja sobie brak rodziny,wiem,wiem to glupie ale ludzka psychika bywa rozna.
Pawimi dzieki za zaproszenie na Facebook:-)

dajcie spokoj bo takich ludzi powinni znajdywac i zamykac !!! jakies oszolomy i tyle.

Ja i Jacek tez mamy mocne wloski ale wiki poszedl w tatusia z czarniucha zrobil mi sie blondas o niebieskich oczkach :-)

reklama
Czesc baby!!!!
Wykonczona jestem tym remontem:crazy:
Ale juz duzo nie zostalo.
Dziewczyny mnie sie wydaje ze ta dziewczyny to jedna i ta sama osoba,w sumie to czesto o niej slychac na BB. Zreszta to nie pierwsza i nie ostatnia. Wydaje mi sie ze niektore kobiety wlasnie w ten sposob wynagradzaja sobie brak rodziny,wiem,wiem to glupie ale ludzka psychika bywa rozna.
Pawimi dzieki za zaproszenie na Facebook:-)
wiem cos na temat remontow....:wściekła/y::wściekła/y:, prosze bardzo, to aga mi ciebie podeslala i z poczatku nawet nie wiedzialam o kogo chodzi tak po nazwisku:-D ale pozniej sie temu blizej przyjzalam i skapowalam ze to kamalodz :-):-)
byc moze to hormony nie wykorzystane tak szaleja ze kobiety do glowy dostaja :eek: cieszmy sie ze mamy nasze rodzinki i nie swirujemy :tak:

Do góry