reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

Hej!
pomysły na obiady to juz mi się dawno skończyły, mój P musi mieć cos konkretnego na obiad, czyli jakieś mięcho przeważnie ja tam najem się obojetnie czym! dzis wykorzystam twój pomysł na tortillę, już wysłałam P po zakupy!
dzisiaj zostawiam moich panów samych i idę na pokaz tupperware do koleżanki troche sobie odsapnę!:-)

reklama
no i super nina ja tez musze isc do sklepu po swierze warzywka, no moj J tez musi miec jakis konkret pracuje fizycznie no i potrafi zjesc :-) taki chlop :-D
dzisiaj ma wolne bo na 17 idzie do ortopedy na kontrole, zobaczymy co mu powie ehhh ...
2 miesiace temu grajac w pilke kostke wykrecil i byla spuchnieta potem zeszlo, nadepnol na jakis kamien wykrzywil i znowu napuchlo, tydzien temu byl wkoncu u ortopedy ( bo takie kolejki) i lekarz stwierdzil ze prawdopodobnie byla peknieta i mogla sie zrosnac zobaczymy co wyszlo na przwswietleniu ...

Ostatnia edycja:
Witam wszystkie mamusie i ich dzieciaczki. Ja też jestem styczniową mamusią Leny urodzonej 28 stycznia 2008. Chętnie do was dołączę i od czasu do czasu coś napiszę jeżeli nie macie nic przeciwko temu.:-). Jak mis ise uda to wstawię zaraz suwaczki ale trochą nie wiem jak.No nic zaraz sobie jakoś poradzę chyba

Zapraszam na profil na nk: Mamusie ze stycznia 2008 styczeń 2008
Witam nową mamę!!!\
Ale tu dziś pustki.
Celinka po 3 dawkach antybiotyku czuje się dużo lepiej. Wczoraj odwiedziła nas szwagierka ( jest pielęgniarką) i jak dowiedziała się że mała ma zapalenie gardła to kupiła jej w aptece lizaki na ból gardła, niby od 4 lat są ale przepisują je młodszym dzieciom, na 2-3 liźnięcia. Lizaki nie są zbyt smaczne ale chyba skuteczne, bo po zastosowaniu mała ładnie zjadła mleczko.
Uciekam ugotować jakiś obiad może coś wymyślę:-(

Witam wszystkie mamusie i ich dzieciaczki. Ja też jestem styczniową mamusią Leny urodzonej 28 stycznia 2008. Chętnie do was dołączę i od czasu do czasu coś napiszę jeżeli nie macie nic przeciwko temu.:-). Jak mis ise uda to wstawię zaraz suwaczki ale trochą nie wiem jak.No nic zaraz sobie jakoś poradzę chyba
Suwaczki wstawiasz w sygnaturce!!!

WITAMY NOWA MAMUSIE!!:-)
u nas cały dzień leje, straszna pogoda, tortille prawie gotowe zaraz bedziemy sie objadać!:-):-):-) na polepszenie humoru hehe:-)
A u mnie pierogi i krokiety z zamrażarki, bo mam dzisiaj dzień lenia:-D:-D:-D
zresztą cała rodzinka wróci do domku o 19 więc po co mam gotować. Celinka zje pierożki.
Bieta proszę bardzo!!! Napisz coś więcej o sobie i córci.

reklama
Do góry