reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

Witam!!!
Joasiu fajnie że Ci się udało schudnąć, Mały słodki i taki duży.

My wczoraj byliśmy na zakupach, kupiłam sobie spódnicę, taką jaką chciałam:-D
Małej kupiłam dwie pary rajstopek bawełnianych i jedną parę żakardowych do spódniczki.
Dziś byłyśmy już u dziadka, bo ksiądz do spowiedzi przychodził i ktoś musiał być obecny, a teściowa na rehabilitację pojechała. Mała znowu księdzu zabrała kajet i obrazek sobie wyjęła, dostała go i jeszcze ksiądz ją pobłogosławił na prośbę dziadka. Dosłownie mała jest oczkiem w głowie dziadzi:-D

reklama
Witam u nas pogoda super i niech już taka bedzie.Byłam na zakupach jutro z rana bigos bede gotować.Amelka już dużo lepiej zaraz z m po piasek jedziemy do piaskownicy bo taką malutką pod blokiem zrobilismy,jak jest gril to dzieci sie bawią.
A ja schudłam 6 kilo i waga spada kupie sobie rowerek i siodełko do Amelki i bedziemy jezdzic.

U nas cudnie,.......nie wieje jak wczoraj i Oli chodził już bez rajstop tylko spodenki....
Kocham wiosnę.....trochę słonka i człowiek od razu ma lepszy humor....
Mały posłą orawie 2 godzin a ja an słoneckzu an ławeczce czytłam ksiżakę....cudnie :-)

Zaraz znowu leicmy na dwór:-)

Celinka dzisiaj w spódnice chodziła na rajstopki ubranej i w bodziaku i koszulce:-D. Jutro ma być 22 stopnie:szok::-D to chyba w samej koszulce będzie chodzić.

naczytałam sie watku "pozegnania" poryczalam a teraz ide robic kasze mojemu aniolkowi i do lozka, boze jaki swiat jest niesprawiedliwy ... nie wyobrazam sobie urodzic dziecka ktore nie zyje badz umiera zaraz po porodzie matko !!!!!!!!

aga ja też tam sie kiedyś naczytałam i potem ryczałam jak głupia cały dzień:-( niestety tak jest:-(
u nas dzisiaj też ciepło, Zosia chodziła w samych spodenkach i cienkiej bluzeczce:-) w końcu ciepło, tylko ciekawe jak długo?:eek:

reklama
Widze ze pogoda dopisuje w calej Europie:-) U nas tez rewelacja, sloneczko, 20 st. drzewa zaczely kwitnac, pachnie w powietrzu i ten cieply wiaterek, kocham wiosne. Bylismy na 2 godzinnym spacerku. Teraz Thomas spi, a ja mam nareszcie troche czasu aby nadrobic zaleglosci i troche pobuszowac po internecie.

Ostatnia edycja:
Do góry