reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

my caly dzien na dworze :-)
jestesmy u moich rodzicow maly szczesliwy ze ma wujaszka na wylacznosc, szaleli na ogrodku potem wspolna kapiel a teraz wiki juz spi od godzinki hehe a moj brat nadal nie :-D
jutro od rana znowu na ogrodek :-) dzisiaj w sloncu bylo 23 stopnie maly mial juz krotki rekawek ale super jeszcze niedlugo i beda krotkie spodenki :-)

reklama
Jak cudnie było dzisiaj u nas na dworze +22 stopnie:-D dopiero dzisiaj włączyłam komputer po 2 dniach!!! szkoda czasu na siedzenie przed komputerem!
rozpoczeliśmy sezon grilowania dzisiaj na działce moich rodziców, mały biegał po trawce ale miał radoche! wiosna jest wspaniała!!!:-):-):-)
w końcu zrzuciliśmy kurtke i rajstopki, za chwile mały bedzie biegał w krótkich spodenkach!!!

O jakie tu pustki.Ja wpadłam na chwile w przerwie między spacerkami.Odkąd zrobiła się prawdziwa wiosna aż mi szkoda czasu na kompa-wolę go spędzić na dworze.
My też już bez rajstop tylko spodenki,bodziak na krótki rękaw i jakaś bluzeczka.Normalnie przez tą pogodę mam takiego powera że mogłabym góry przenosić.
Miłego popołudnia.

Witam!!
Celinka wczoraj na bodziaka miała tylko koszulkę z krótkim rękawkiem i spodenki za kolanka, bo u nas nie równo i musi mieć coś na kolankach jakby upadła, do tego kapelusik który w końcu wylądował na ziemi:-D i chodziła bez. Dziś troszkę zimniej ale do kościoła ubrałam jaj rajstopki, bodziaka, bluzkę z długim rękawkiem, sukienkę, bluzę od dresu i czapeczkę która w zaszłym roku była za duża:-D. Chcę nauczyć chodzić ją bez czapki, bo widzę że ją to denerwuje, a kapelusik nie zasłania uszek i jest ok.
Uciekam idziemy do teściowej na kawkę;-) i mała kury poganiać:rofl2::rofl2:

witam sie i ja, u mnie od wczoraj chlodnawo ale mimo to spacerujemy :-) nadal jestesmy u rodzicow i zostajemy do jutra, ach moj syn przeszczesliwy a o braciszku nie wspomne :-)

troche na allegro siedzialam i kupilam 2 pary bucikow , spodnie, bluzeczke, sweterek :-)
$$$-ŚWIETNE ADIDASY NIKE PLAY-15cm-$$$ (594734964) - Aukcje internetowe Allegro
$$-SUPER OLDSCHOLOWE UMBRO MAŁE 15 cm-$$$ (594784751) - Aukcje internetowe Allegro
Bluzeczka NEXT i spodnie GAP dla chłopca 2 l./92 (595118772) - Aukcje internetowe Allegro
Super sweterek GEORGE jak nowy na 3-4 l./104 (594075468) - Aukcje internetowe Allegro

a to moja mama kupila Wikusiowi :-)
Zestaw na wiosnę 6 sztuk - 86/92 1,5-2 latka (597363018) - Aukcje internetowe Allegro

licytuje jeszcze sandalki na lato zobaczymy co to bedzie i kilka innych rzeczy :-) i bede miec spokoj a nie bede musiala lazic po szmateksach i sklepach :-)

dzień dobry! ale tu pusto:szok::szok::szok: w tak piekna pogodę i tak długo wyczekiwana wszystkie mamusie na dworze na pewno!!! mały spi więc ja do komputera sie dorwałam chwilowo! jak wstanie na spacer pomkniemy!!!:-)
wczoraj byliśmy w poznaniu na zakupach oczywiscie Olivier dostał najwięcej!!! kupiłam mu 2 zestawy krótkie spodenki+koszulka nike w dobrej cenie i sliczną polówkę poluje jeszcze na sandałki na lato.:tak:

miłego dnia wszystkim!!! :-):-)

reklama
Do góry