reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

u mnie juz jeste 16 stopni w cieniu wiec maly idzie w ktorkim bodziaku tylko :-) sandalkach i ktorkich spodenkach jesli jakies znajde :-) wybieram sie do tesco wiec moze jakies kupie krotke spodenki :-)
My dużo mamy krótkich spodenek z zeszłego roku bo za duże pokupowałam:-D i po kuzynki synku. Do tego spódniczki i sukienki, pod które wkładam na pampka majteczki, bo za nic mi się nie podoba jak pampka widać.
Zaraz jedziemy na zakupy i zawieść brata dziewczynę do okulisty i jej kota do uśpienia. Rozdrapał jej wczoraj powiekę, całe szczęście nie uszkodził oka, bo widzi, ale skontrolować nie zaszkodzi. Kot dostał wyrok bo jest nie refolmowalny, drapie mimo pruśb, kar i wrzasków. My też go nie chcemy, bo jeszcze nam małą podrapie.
Pawimi większość z nas całe dnie na podwórku z dziećmi, bo co zrobić jak tylko dada i dada słychać:-D. Wczoraj mój dziadek ( małej pradziadek) małą na dworze bawił a ja bigos gotowałam, biedny po godzinie poszedł spać, tak go prawnusia wymęczyła;-)

reklama
u nas tez bardzo ciepło ale burze zapowiadają po południu ciekawe czy sie prognozy sprawdzą!
ja małego mocno nie rozbieram tzn. nie ma jeszcze krótkich spodenek ubranych tylko lzejsze długie body i bluze cienką bo upałów jeszcze u nas nie ma a poza tym nie chce zeby się przeziębił angina u nas panuje córeczka mojej siostry złapała i to nagle obudziła sie wczoraj rano i 40 stopni gorączki :szok:miałą dostaje antybiotyk i temperatura się utrzymuje tylko ttrochę nizsza.:no:
mały dostał na zajaca trampki od chrzestnej własnie takie *NEXT*___kolorowe trampki z REKINEM roz.5__LATO`09 (604974184) - Aukcje internetowe Allegro są słodkie

Witam.my całe dnie an dworze...u ans nie ejst tak ciepło..................bo jest chłodny wiatr wiec krótki rękaw nie wchodzi w grę..................zresztą to dopiero kwiecień.
Mały am bodyz krókim i bluzkę bawełnina.lekki spdonie , skarpetki i trampki i czapke z daszkiem w południe

No i prognozy się sprawdziły, poszlismy po południu do miasta i zaczęło grzmieć i kropic więc musiałam zadzwonic po mojego tate żeby nas podwiózł do domu ( mamy 2 km ) bo byśmy zmokli.

Oli od kilku dni jakiś taki bojażliwy się zrobił, jak pralka pierze to strasznie płacze i ucieka, dziadka którego często widzi tez przywitał płaczem nie wiem co mu jest może taki okres i mu to przejdzie? czy wasze dzieciaczki tez były takie bojazliwe???

Mój i bojaźliwość.........hiihi.....chociaż wczoraj pani się pyta :"?Czy pójdziesz ze mną chłopczyku" a on: "nie nie nie" i kiwa główką....ale nie boi sie obcyh ani nie placze tylko się uśmiecha
Taki otwarty do wszystkich, są plusy i minusy tego:tak:

reklama
Do góry