reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

Pawimi juz po szkoleniach, przygotowujemy plac żeby mogły auta stanać, po niedzieli sprzątam biuro i zamawiam meble no i we wtorek idę firmę rejestrować bo najpierw notariusz(robię rozdzielność majatkową ażebym ja miała wszystko a maż nic he he :-D:-D:-D) no i ruszamy 1 grudnia:tak:

jagna goń męża kupujcie to mieszkanko bo jak teraz nie kupicie to będziecie tak przeciągać i nigdy na swoim nie bedziecie wiem coś o tym:tak: a od teściowej jak najdalej i powiedz męzowi ze stary kon jest i mamusi obok mieć nie musi matko jacy faceci to są mamisynki:szok:

reklama
jagna no cos Ty?????????????? jestem w szoku!!! Mysle ze musisz z nim powaznie i na spokojnie porozmawiac...nie mozna tego tak zostawic, co to znaczy ze facet ma daleko do mamusi to macie przegapic taka okazja na wlasne M! Moze to wlasnie dobrze ze daleko, chyba czas na odciecie pepowiny. No jestem naprawde w szoku ze faceci tacy sa :-(
u nas dobrze chyba, dzisiaj znowu ma byc 20 stopni, swieta za pasem a tu taki piekny listopad. Pamietam jak w tamtym roku zaczelam z wami pisac to listopad byl akurat i bylo strasznie zimno, chyba nina ze mna razem zaczela bo niedawno sie smialysmy ze rocznice obchodzimy ;-) Nina stawiam wirtulnego za nasza rocznice ha ha!

Cześć laski.Widzę że tu się dużo dzieje.Jakieś wybory się szykują.:tak::tak::-D:-D
A u Was same zmiany: Aga się przeprowadza, Nina została bizneswoman, Jagna kupuje mieszkanie.Powodzenia dla Was w nowych przedsięwzięciach.:happy::happy::happy:
U nas po staremu: mały rośnie i łobuzuje, łobuzuje, łobuzuje.;-);-)
Pozdrowienia dla Was.
P.S. Aga na moderatora.:tak::tak:

no ja dziekuje bardzo za wasze glosy :-)
tylko nie wiem czy sprostam waszym wymaganiom :-)

ja dzisiaj caly dzien pakowalam rzeczy i J przewiozl meble i czesc ciuchow, najpotrzebniejsze jeszcze zostaly....

Jagna wez no tego swojego chopa opie****
niech wezmie przyklad z mojego J uciekamy od jego mamusi ilez mozna wkoncu !!!!

co do tych postwo to wiecie jak by nie bylo to chyba jestem z nas wszystkich udzielajacych sie najdluzej :-) a i lubie sobie pogadac hihi :-) taka gadula ze mnie :-D

byl czas ze wszystkie czesciej siedzialysmy....nawet kilka -kilkanascie postow dziennie bylo a teraz nie ma juz tak czasu :-) a Ty chyba aga od poczatku ze styczniowkami co? Tych dziewczyn co zalozyly watek to juz chyba nie ma wcale hehe

raczej nie ma, moze napisza cos od czasu do czaaaasu, ja od marca jestem no a styczniowki juz wczesniej zalozone byly jak dziewczyny w ciazach byly, ale tak sie zadomowil;am i zostalam :-) i nie zamierzam sie wynosic :-)

Dzisiaj jedziemy na urodzinki do mojej mamusi :-)

Witam głos oddany.A ja jestem tu jak Amelka miała 4 miesiące.Cos ostatnio niemoge sie dogadac z meżem mam go dosc,ale nadzieje że to minie bo długo tak niewytrzymam.Kocham go mocno ,ale widze że ma wiecej wad niż zalet (albo ja sie czepiam).
Jagna tak to jest z facetami nieraz nas zaszokują swoim zachowaniem.
Aga my jak wprowadzilismy sie do swojego M to Amelka po roku sie urodziła........

Ostatnia edycja:
Nutka nic się nie martw:tak:ja też mam dni ,że sie z mężem nie mogę dogadać, taki naród ci faceci:tak: nigdy nie dogodzisz a jak ktoś jest winny to zwsze na nas zwalą biedne kobitki:-Dwłaśnie wczoraj miałam zwarę z moim cały dzień z nim nie gadałam ale bukiet kwiatów mi przyniósł:tak: cwaniak:rofl2:
u nas cieplutko 2 dzień dzisiaj 14 stopni było super spacerek w taką pogode:cool2:

reklama
no takie to sa kryzysy malzenskie...nie da sie ich ominac niestety, prawdziwe zycie :-) u mnie 18 stopni......wlasnie jakies dziecko sasiadow przyszlo po Olivera w krotkich spodenkach i podkoszulce...zupelnie zwariowala ta pogoda!

Do góry