reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

reklama
U nas też minus był rano ale sniegu nie ma...
ja załatwiam jeszcze wszystko z firma związane, mieliśmy zaczynać 1 grudnia no i wszystko sie przeciąga... to elektryk pózniej przeszedł to komputer pózniej dojechał... takie tam...w poniedziałek mam nadzieje ruszyc!!!
no i jutro pogrzeb jeszcze:-:)-:)-(

a wlasnie mialam zapytac jak tam firma...
a u nas przestalo sypac i Oliver skladal zazalenie ze pan Bog jest niedobry bo malo sniegu puscil z nieba...teraz widze znowu zaczelo sypac, wyglada na to ze reklamacja mojego dziecia zostala wysluchana przez wladze odgorne:-)

no widzicie ja jeszcze nie posprzatam dopiero w przyszlym tygodniu bede na swoim bo nie ma auta na przewoz ostatnich rzezcy :-( ale mam inna wiadomosc dostalam pracy na weekendy praca na gieldzie z ciuchami itd. ale spoko bo w weekendy Jacek bedzie z malym a ja do roboty zawsze pare groszy wpadnie, praca nie marzenie ale co zrobic lepsze to niz nic.

Ja dzisiaj w mieście na zakupach byłam. Kupiłam Celince koparę na Mikołajki.
A wczoraj wieczorem musiałam po męża jechać:wściekła/y::wściekła/y: Mgła taka, że czubka nosa nie widać, a ten pijak nie mógł ruszyć d.. na autobus:wściekła/y::wściekła/y: No ale wybaczyłam, kwiatki dzisiaj kupił:szok:, raz w roku jest barbórka i raz tak imprezują. Tylko ja malo co na zawałnie padłam jadąc po niego.
Pawimi zazdroszczę śniegu:-D
Nina tak bywa, niestety.
Aga czekamy na fotki:-D

Celinka dostała zapalenie oskrzeli:-(. Ma zastrzyki:wściekła/y::-( Całą noc się męczyła.
Mikołaj przyniósł Celince, szlafroczek z kapciuszkami. Aż z Brukseli go przywiózł, mój tata był na wycieczce. A jaką tam dobrą czekoladę mają;-):-D

o matko to dziecko znowu chore???? jagna sorry ze sie wtracam bo to nie moja sprawa ale to nie jest normalne....:no: zdecydowanie powinnas sobie to wziasc do serca i cos z tym zrobic, jest tylu dobrych lekarzy przeciez....

reklama
Do góry