reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

reklama
Maleństwo, oby blokada pomogła.
Byliśmy na zakupach, mieliśmy kupić niuni klocki duplo a kupiliśmy ogromny karton zwykłych klocków:-D Moim rodzicom kupiliśmy książki. Jeszcze tylko prezent dla brata i teściów. Tylko co kupić teściom???

dzień dobry:-)

jagna u was te kopalnie to chyba normalne? co???? ale jeśli wam się podoba, to dlaczego nie??? zawsze musi byc jakieś ALE... my też tak mieliśmy:laugh2:

nina to mnie wystraszyłaś.. ja myślałam że masz jakieś problemy, a ty kochana biznes rozkręcasz.. super, aco to za biznes jeśli można wiedziec???

ok uciekam do pracy:eek:

dzień dobry:-)

jagna u was te kopalnie to chyba normalne? co???? ale jeśli wam się podoba, to dlaczego nie??? zawsze musi byc jakieś ALE... my też tak mieliśmy:laugh2:

nina to mnie wystraszyłaś.. ja myślałam że masz jakieś problemy, a ty kochana biznes rozkręcasz.. super, aco to za biznes jeśli można wiedziec???

ok uciekam do pracy:eek:

Natka na szczęście problemów nigdy nie miałam i nie mam, a z tym biznesem to mało kobiecy ale własny komis samochodowy otwarłam w sumie od 12 grudnai ale jeszcze ten miesiąc taki organizacyjny jest tak na poważnie to myśle, ze po świętach sie rozkręci:tak:

Jagna jak wam sie podoba to mieszkanko to kupujcie, w sumie nie masz pewności, ze będziecie mieć w pobliżu tą kopalnię!!!

u nas -6 i sypie delikatnie snieżek!!!:-)
dziewczyny miłego dnia!!!

U nas biało:-D:-D:-D Ale na sanki nie pójdziemy, jeszcze przetrzymam kilka dni małą w domku. Tak dla pewności.
Kopalnie to normalka, ale takie normalne głębinowe miedzi. A mają robić kopalnie odkrywkową węgla brunatnego:wściekła/y: To będzie wielki syf:wściekła/y::wściekła/y: i mają się kończyć jakieś 4 kilometry od tego miasta gdzie to mieszkanie. A od domu rodziców to jakieś 2 km, za lasem(całe szczęście) nie będzie okropnego widoku.

witam :-)

u nas wszystko oki :-) zdrowi jestesmy :-)
dzisiaj yly wariacje na sniegu bo jestem u rodzicow to doczytalm potrochu,
tym starajacym sie o bobaska zycze duzo wytrwalosci, chorowitkom duuuzo zdrowia.
My swieta w tym roku u tesciow co roku i innych rodzicow w tym roku wpadaja na rodzicow mojego J ...
A choinke zawsze ustrajamy duuuzo wczesniej zeby sie nacieszyc tym widokiem ...

przy kolejnej okazji znowu do was zagladne , uwazajcie na trole i trolice prosze pod moja nieobecnosc :-)
buziaki dla was :*

Maleństwo, oby blokada pomogła.
Byliśmy na zakupach, mieliśmy kupić niuni klocki duplo a kupiliśmy ogromny karton zwykłych klocków:-D Moim rodzicom kupiliśmy książki. Jeszcze tylko prezent dla brata i teściów. Tylko co kupić teściom???

Wlasnie co kupic tesciom?? Mam ten sam problem i zero pomyslow.
U mnie tez juz jest bialo i nadal pada, jak nie przestanie to jutro katastrofa, caly kraj sparalizowany. Na szczescie zrobilo sie troche cieplej.

Aga super, że Wam się świetnie mieszka!!!
Dzisiaj idziemy na 5 minut na dwór, tak na rączkach. Pięknie świeci słonko i jest biało:-D:-D Niech mała na nowo przyzwyczai się do zimnego powietrza.

Miałam przebojową podróz do warszawy w czwartek...Zamiast jechać 2 godziny to jechałam 4 bo pociąg się popsuł.I przestali w nim grzać bo elektryka siadła...Stał godzinę.A wczoraj powrót był nie lepszy mój pociąg o 18 miał 110 min opóźnienia na szczęście o 19.30 miałam następny i ten był punktualny.Blokada na kręgosłup była koszmarna ból straszny.Czekam aż zadziała jeżeli zadziała 2 tygodnie teraz wszystko pokażą.
A Kuba dziś się zbuntował i nie myśli spać po południu bawi się i jest z siebie zadowolony.U nas już wszystkie prezenty pokupowane a u Was?

reklama
Dzień dobry jaka tu cisz wszystkie zaganiane jesteśmy mało kto tu zagląda.Ja już dziś chce wam wszystkim kochane złożyć życzenia,bo w tym roku wigilia u mnie i czasu aby potem napisać to nie będzie.Jutro na ostatnie zakupy jadę.U nas zimno jak diabli siedzimy z dziewczynami w domu bo na samą mysl o wyjsciu zimno mi się robi.Poza tym Amelka się smarka.

Z okazji nadchodzących Świąt Bożego Narodzenia
życzę Wam dużo zdrowia szczęścia,
błogosławieństwa Bożego,
miłości i uwagi bliskich,
aby magia tych świąt
nie tylko zawitała w waszych domach
ale i w sercach.
Mam szczerą nadzieję,
że połączymy się w tym szczególnym dniu w modlitwie

Ostatnia edycja:
Do góry