reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

reklama
Pamiętamy pamiętamy coś mało do nas zaglądasz..
Maleństwo super że chudniesz ja dopiero 2 kilo schudłam ale naprawdę nie stosuje jakieś diety tylko ćwiczę i jem zdrowo i w mniejszych porcjach.A co do tej twojej diety to ja bym się bała że jak wrócę do normalnego jedzenia to przytyje z powrotem,

Nutka, maleństwo nie zaglądała bo była w sanatorium
W czwartek idziemy na bilans:-D, tata bierze urlop to na zakupy pójdziemy i na obiadek na mieście:-D:-D Mamy sprawdzoną restauracje, gdzie dają pycha jedzenie, zdrowe i mają meni dla smyków:-) A co najważniejsze niedrogo.

[ame="http://www.youtube.com/watch?v=dBaM-ovt2aA"]YouTube- MVI_3704.avi[/ame]
filmik z Celinka jak robi ciacho na pączki
Tylko proszę o z ciszenie głosu bo mój dziadek, jak zawsze jak coś się dzieje musi kląć i paplać pierdoły:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: I nie da się go uciszyć, gorszy od dziecka.

Nutka, maleństwo nie zaglądała bo była w sanatorium
.

Wiem pisałam o Olci.A oto kilka fotek moich dziewczyn
Jagna super Celinka miała zabawe swietny film.

Załączniki

• amelka i mikołaj.jpg
    amelka i mikołaj.jpg
    37 KB · Wyświetleń: 40
  • wiki i amelka.jpg
    wiki i amelka.jpg
    29,6 KB · Wyświetleń: 44
  • lili.jpg
    lili.jpg
    30,1 KB · Wyświetleń: 38
  • amelka.jpg
    amelka.jpg
    24,7 KB · Wyświetleń: 39
  • lizol.jpg
    lizol.jpg
    28,6 KB · Wyświetleń: 37
  • amelka si smieje.jpg
    amelka si smieje.jpg
    36,6 KB · Wyświetleń: 37
Nina prawda jest taka że po każdej diecie jak wrócisz do normalnego żarcia to tyjesz...Mam nadzieję że tym razem nie przytyję...Grunt że dziala o ostatnio dieta i ćwicznia nie pomogły.Pote była i Lindaxa ale tylko jedno opakowanie był efekt 5 kg po następnych 2 niestety 0 i problemy z ciśnieniem....A przed ciążą owszem były efekty ale jak się dowiedziałam że będę miała Kubusia no to wiecie...Kiedy będę sobie dogadzać jak nie teraz???No i teraz mam twarde postanowienie wytrwać.Trzymajcie kciuki żebym schudła do mojej normalnej wagi i ją utrzymała!

reklama
Do góry