reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

reklama
Simka a moze to jakis polip ci sie zrobil. Nie zawsze plamienia oznaczaja cos zlego. Trzymam kciukasy oby bylo dobrze :-)

Emenems- ja nic nie biorę, żadnego progesteronu, bo nic nie przepisał. Telefonu do niego nie mam, przychodnia dzisiaj zamknięta. Jedyne co to mogę isć do szpitala (mam dwa kroki) i niech mnie zabdają

No to na pewno progesteton dadzą jakas luteine i bedxie ok - po co masz sie zamęczać , idz , zbadaj - w ciazy nerwy niepotrzebne!!!

Na razie niby nie plamię, ale ciut boli. Jakby coś się działo to pójdę do szpitala, a jak będzie ok, to jutro rano zadzwonię do gina. Najbardziej przeraża mnie to, ze muszę iść jutro do pracy. Nawet wolnego nie mogę wziąć, bo ja mam klucz i się koleżanka do firmy nie dostanie

To leżę. Dobrze, że jak wracaliśmy z komunii Polka padła w samochodzie i teraz śpi. Mam spokój :)
Może i niewielkie to plamienie, ale ten ból mnie zastanawia i dodatkowo stresuje.

Wiem se mowic" nie stresuj sie" debilne jest wiec prosze tylko ograniczenie sie stresuj, obserwuj i odpoczywaj a rano dzwon do lekarza :) i bedzie dobrze oczywiscie!!!!!

Rano to ja już w pracy będę, a nie chcę jeszcze mówić. Ale jakoś zadzwonię.

Dobra to na poprawę humoru co tam u Was dobrego :)

reklama
Właśnie koleżanka mnie ma wieczorna kawe wyciąga i wiem ze bedxie pytac czy jestem w ciazy a mi i średnio z domu chce sie wychodzic i gadac o ciazy ...:D

Do góry