Witam
Dziewczyny, a wam juz lekarze tak konkretnie powiedzieli o płci? Bo mi tylko powiedziałze raczej, ale żeby się za bardzo nie sugerowac, bo jest jeszcze o miesiac za wcześnie
My używaliśmy tez dady

ale od ponad 2 lat ich na oczy nie widziałam ,wiec nie wiem jak teraz wygladaja

Myslałam ze tez ich bede używac, te z rossmana jakos mi nie podpasowały, bappy i huggies całkiem do niczego jak dla mnie
u mnie z waga tez dziwna sprawa, na poczatku kilogram przytyłam, potem schudłam, teraz znowu mam jakby pół kg na plusie aleee brzuch jakis wiekszy, nie ze ciązowy tylko sam tłuszczyk.. nie wiem dlaczego

Zawsze miałam spory ale teraz to całkiem tłuściocha pod spodem pusto, czasem tylko cos twadrszego wyczuje ehh dziwna sprawa.
Moja kochana cra poszłą dzisiaj do wakacyjnej grupy i kijowo jest. Jak zawsze uwielbiała przedszkole tak dzisiaj nie chciała zostać bo jej wszystkie kolezanki są w innej grupie, bo są rok starsze.. a ona w młodszej, z maluchami... niby wiek ten sam ale nie mają wspólnych tematów ani zainteresowań, szok przezyłam jak usłyszałam ze jedna dziewczynka jeszcze w pampersie ... a z tamtymi na prawde dobrze sie dogadywała ..

smutno mi teraz, mam nadzieję ze szybko znajdzie kogos dla siebie .. nie wiem czy od nast wizyty za tydzien nie isc na wolne.. bysmy siedziały w domu