reklama
AngelikaSabina
Zaangażowana w BB
Paulettah zza koldry?? Tutaj tak goraco ze bez niczego spie i ciagle sie budze bo tak duszno i goraco ze nie mozna wytrzymac wogole, okropna noc dzisiaj.
green_parsley
Fanka BB :)
U mnie tez od 6 czarno, ciagle sie blyska, grzmi... tak sie wystraszylam, ze teraz zasnac juz nie moge.
aktina
Witam
Mi tez sie marzy duża rodzina .. mój P ma 5 rodzeństwa alem ówie ze sam tak duzo nie chce
chociaz chociaz mówi tez ze bedzie chłopak jak nie teraz to potem więęc jak by bybyła tym razem jednak dziewczyna to mooże moze jest szansa na trzecie
hehe ale na razie oby to dzieciatko zdrowe było
Ja dizs bez samochodu wiec z domu sie nie ruszam, tyle ci Anite zaprowadziłam do przeszkola
Ide śniadanko zjesc i do pracyy 
Mi tez sie marzy duża rodzina .. mój P ma 5 rodzeństwa alem ówie ze sam tak duzo nie chce
Ja dizs bez samochodu wiec z domu sie nie ruszam, tyle ci Anite zaprowadziłam do przeszkola
*martusia*
hejo 
ja już po badaniach.
Marcepanku wysłałam Ci zaproszenie na fb
twarzowa małpka 
Emenems jak Ty wytrzymasz z 4 czy 5 dzieci?
Ulicha mój odkąd zacżał na poważnie chodzić to taki łobuz... owszem, ma akcje, że cały dzień się przytula a wczoraj zasnął mi na brzuchu, ale okropnie niegrzeczny. w sierpniu do żłobka wraca to odsapnę
Paulletaj ja też pod kołdrą a właściwie robie z niej wałek i między nogi - rogal zaraz kupie.
no to zmykam na śniadanko i będę później.
miłego dnia
ja już po badaniach.
Marcepanku wysłałam Ci zaproszenie na fb
Emenems jak Ty wytrzymasz z 4 czy 5 dzieci?
Ulicha mój odkąd zacżał na poważnie chodzić to taki łobuz... owszem, ma akcje, że cały dzień się przytula a wczoraj zasnął mi na brzuchu, ale okropnie niegrzeczny. w sierpniu do żłobka wraca to odsapnę
Paulletaj ja też pod kołdrą a właściwie robie z niej wałek i między nogi - rogal zaraz kupie.
no to zmykam na śniadanko i będę później.
miłego dnia
reklama
Emenems- że moja Polka słodziak? Ona się swietnie maskuje
Psoci, broi, a jak ma matka nie wybaczyć, jak to słodką minkę zrobi 
Marcepanek- znalazłam
żabila- o masz rację, ja też świrowałam jak mnie coś bolało, więc nie jest tak łatwo ćwiczyć po cc
Paulina- nic mi nie mów, tym razem nas nie ominęło. Zaczęło się po 22 błyskami i grzmotami, to jeszcze przed 23 zasnęłam, ale po północy pobudka i ze strachu zasnąć nie mogłam, pewnie do drugiej, bo cały czas błysk za błyskiem. W końcu zaczęło się wyciszać, przysnęłam na chwilę już coś mi się śniło, a tu łubudu i znowu burza. Tak ze 4 godziny co najmniej błyskało i waliło grzmotami. Masakra.
Kolejna nocka zarwana, bo poprzednią do 4 rano książkę czytałam
Ja kończę śniadanie i na "jogę" się szykuje. Dzisiaj (odpukać) od rana nic mnie w brzuchu nie ciągnie
Marcepanek- znalazłam
żabila- o masz rację, ja też świrowałam jak mnie coś bolało, więc nie jest tak łatwo ćwiczyć po cc
Paulina- nic mi nie mów, tym razem nas nie ominęło. Zaczęło się po 22 błyskami i grzmotami, to jeszcze przed 23 zasnęłam, ale po północy pobudka i ze strachu zasnąć nie mogłam, pewnie do drugiej, bo cały czas błysk za błyskiem. W końcu zaczęło się wyciszać, przysnęłam na chwilę już coś mi się śniło, a tu łubudu i znowu burza. Tak ze 4 godziny co najmniej błyskało i waliło grzmotami. Masakra.
Kolejna nocka zarwana, bo poprzednią do 4 rano książkę czytałam
Ja kończę śniadanie i na "jogę" się szykuje. Dzisiaj (odpukać) od rana nic mnie w brzuchu nie ciągnie