reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

reklama
Paulina- o masakra z tym puchnięciem. Nie mam pojęcia co jeszcze może pomóc, bo ja ani w tej, ani w poprzedniej ciąży nie miałam tego problemu. Po porodzie mi tylko spuchły, ale po 1 dniu przeszło

Sierpniowa- z rośnięciem dzieci to różnie, bo moja Polka to dłuuugo nosiła 56 rozmiar :) 62 też

Ja jeden cienki kombinezon już mam (za oszałamiającą cenę jakiś 2,5 zł), poszukam może jutro znów na ciuchach, to coś upoluję za grosze. Takich za 2,5 zł to mogę i nawet dziesięć mieć :p

Ja dziś wreszcie ogarnęłam fotelik samochodowy. Mam już swojego faworyta. Trzeba jeszcze pojechać do sklepu i przymierzyć do samochodów naszych. Mam nadzieję, że będzie pasował. :-)

Mam też ogarnięte i yybrane rzeczy z kategorii spanie.

Teraz będę się brała za higienę i karmienie. :-)

Zakupy planuję zacząć od października. :-)

Ja dziś wreszcie ogarnęłam fotelik samochodowy. Mam już swojego faworyta. Trzeba jeszcze pojechać do sklepu i przymierzyć do samochodów naszych. Mam nadzieję, że będzie pasował. :-)

Mam też ogarnięte i yybrane rzeczy z kategorii spanie.

Teraz będę się brała za higienę i karmienie. :-)

Zakupy planuję zacząć od października. :-)

Kategoria higiena - przy okazji zakupów w auchan kupiłam termometr do wanienki i szczotkę do włosków :) mam tez 3 ręczniki z dziobkiem a w październiku będę chciała kupić wanienkę z nożkami i przewijak :)

Dziewczyny ja sie tak spieszę bo ja już naprawdę ledwo chodzę jak jeszcze sie powiększę i dalej mi nogi bedą puchnąć to nie wyjdę z domu niestety :(

Kurka, też muszę zacząć robić listę. Z działu higiena mam wanienkę, na wózek się w końcu prawie zdecydowałam, o foteliku nie mam pojęci jaki, w sklepie zdecyduję. Łóżeczko prawie wybrane, leżaczek też (bo miałam przy Polce, teraz też chcę, szczególnie że pół dnia spędzam na dole, a pokoik dziecięcy będzie na górze). Muszę sprawdzić starą nianię czy działa. Kurka 20 tyg zostało tylko :)

Ha wam! :D ja musze byc w gotowości do 34 :/ wiec ukradli mi 6 tygodni :D

Leżaczki dwa mam od tej babki co wózek kupiliśmy i nosidełko, Iza te wibracje faktycznie pomagają uśpić dziecko? :)

reklama
Do góry