reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

reklama
Green_parsley czasem człowiek zakręcony ;)

Paulettah oj roznie bywa.
Brzuch lubi twardniec przy chodzeniu tak więc ograniczam się do minimum.
Mam nadzieje ,że bedzie lepiej :)

Bubcia501 no fajne się wydają. Widziałam kilka z Graco i rozważam. Generalnie jednak zeby nie było to juz raczej gadżet. Przy dwójce się obyło bez ,ale z racji że teraz ostatnie to może zaszalejemy :D

Emenems aaa to tyle dobrze :)
Tylko do szpitala masz daleko tak?
A matka ma kochać wiec mysle ,że sie nadasz :)

Ewkamm sama o tej porze kobieto? To się nachodziłaś...a nie prościej faceta było wysłać ? :D

ewka- wcześnie Ci się przypomniało. U mnie nie byłoby szans na zakup o tej porze.

betina- no to część już masz z głowy :) Ja prawie wszystko po Polce posprzedawałam, więc zaczynam od poczatku :)

Simka mamy córki w prawie tym samym wieku i zastanawiam się jak Twoja reaguje na coraz większy brzuszek i rodzeństwo? U nas Marysia jest bardzo przejęta ciągle mnie glaszcze po brzuchu całuję i naslu****e co jej siostra z brzucha powiedziała. Ostatnio ciągle opowiada jak będzie się nią opiekować, Stwierdziła że jak będzie płakać da jej do buzi Rafaello bo przecież wszyscy je lubią. I tak teraz ciągle jej tłumacze co będzie mogła a czego nie... Dzieci mają niezłe pomysły ale trochę się przerazilam

betina- moja przytula brzuszek, całuje i się cieszy :) Opowiada co trzeba kupić dla maluszka, gdzie będzie spał itd. Razem oglądałyśmy porody na Polsat Cafe, więc ma wyobrażenie jak taki noworodek wygląda. A ostatnio rano zaskoczyła mnie tekstem: Mamo wstawaj, trzeba zjeść śniadanie, bo Maluszek jest głodny. Wie więc, ze jak ja jem to maluszek też :) Pomysły pewnie będzie mieć dziwne, ale dosyć rozgarnięta jest :p

Ja spać nie moge, plecy bola a wciąż spimy na podlodze. Młoda fika w brzuchu a mi cos nastroj siada.

Padziernikowe juz rodza fuck lepiej wczesniej wszystko ogarnac, mnie dopada panika jak pomysle ze niedlugo my rodzimy a ja pod koniec grudnia juz...

reklama
Do góry