reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Czy Wasze dzieci też tak boleśnie kopią? Ja nie wiem co te moje dziecię robi i jak ale jak kopnie to nieraz mocno boli. Pytam się za co no za co?! :(

Dziś idziemy do profesora endokrynologii na 16.20. Jeszcze muszę drugi raz wizytę u gina przełożyć.

Już jutro usg o 13! :)

reklama
Martusia, moje też leciutko tylko. Takie bardziej cpyknięcia to są niż kopniaki. Ale już się nie mogę doczekać wyraźniejszych ruchów. Nawet jak będą bolały to jednak będę spokojniejsza, że z młodym wszystko gra.

Badanie z tą glukozą jeszcze przede mną, ale po tych waszych relacjach już mi się niedobrze robi na sama myśl.

Ja torbę chyba w grudniu spakuję. Ale to też zależeć będzie jak będzie ze mną i z młodym. Nie ma co planować z góry, bo tu za dużo niewiadomych i do tego niezależnych od nas.

No tez tak uwazam Juti ze Zs duzo niewaodmych - mi cokwiek sie rozjaśni 19 listopada na kontroli w szpitalu położenia łożyska.

Moja tez delikatnie i tylko ja jej nie pasuje cos i bardzo nieregularnie

Ja się też awaryjnie wcześniej spakuje bo nigdy nie wiadomo... Koleżanki druga ciąża wzorowa, żadnych boli, badania wszystkie super. Zdążyła iść miesiąc przed porodem na L4 a dwa dni później wylądowała z krwotokiem na porodowce ,nagle cięcie, zagrożenie życia u obojga bo się łożysko odkleilo. Tego się nie przewidzi niestety. Teraz synek ma niecałe pół roku a duży i silny ze nikt by nie powiedział ze urodził się wcześniakiem :)

reklama
Do góry