reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Ulicha widzę że mamy dzieciaczki w podobnym wieku ;) wstajesz jeszcze w nocy do niego?jak u Was z ząbkami?
moje ma na razie górną 1, dolne 1 i cztery 4 i cisza a ja tak chciałam żeby wyszły zanim następne się urodzi i chciałam jeszcze zapytać o kwestie spania, jak ją rozwiążecie?teraz śpi w łóżeczku czy z Wami?

reklama
Ulicha widzę że mamy dzieciaczki w podobnym wieku ;) wstajesz jeszcze w nocy do niego?jak u Was z ząbkami?
moje ma na razie górną 1, dolne 1 i cztery 4 i cisza a ja tak chciałam żeby wyszły zanim następne się urodzi i chciałam jeszcze zapytać o kwestie spania, jak ją rozwiążecie?teraz śpi w łóżeczku czy z Wami?

Vivienne zapodała fajny pomysł z dołączeniem łóżeczka do naszego i rąk teraz śpimy, wcześniej spał znami:) przesypia noce tylko zęby mu wychodzą i nue codziennie ale co któryś dzień przebudza się i wyje w niebogłosy :( a mamy juz wszystkie 1 2 4 i 2 trójki i kolejne 3 idą :)

U mnie utrzymanie mnie dziecka i siebie spoczywa na narzeczonym bo ja studentka jestem jeszcze (pracowalam na umowe zlecenie 3lata podczas studii i z koncem wrzesnia sie konczy) i na reke mi to nowe becikowe a nie uwazam sie za gowniare ani patologie

U mnie utrzymanie mnie dziecka i siebie spoczywa na narzeczonym bo ja studentka jestem jeszcze (pracowalam na umowe zlecenie 3lata podczas studii i z koncem wrzesnia sie konczy) i na reke mi to nowe becikowe a nie uwazam sie za gowniare ani patologie

Mysiaka raczej nikt nie miał nic złego na mysli :)
Mało wsród nas studentek wiec jakos nie przeliczyly dziewczyny ze takie osoby jak ty faktycznie potrzebują :)
Co nie zmienia faktu, ze sa debilne przepisy i każdej tutaj by sie przydało i kazda by to ma utrzymanie dziecka przeznaczyła a nie dostanie za kare ze pracuje...

Ciesze sie ze chociaz tobie udało sie :)

Spokojnie. :) wyrazam tylko swoje zdanie.. chyba najmlodsza tu jestem.. :p
Ja sie strasznie boje ze nie damy sobie finansowo rady :( ale tesciowa mnie uspokajala ze ona sama dwojke wychowywala i jakos sobie poradzila.. i ze w razie co pomoze..

Spokojnie. :) wyrazam tylko swoje zdanie.. chyba najmlodsza tu jestem.. :p
Ja sie strasznie boje ze nie damy sobie finansowo rady :( ale tesciowa mnie uspokajala ze ona sama dwojke wychowywala i jakos sobie poradzila.. i ze w razie co pomoze..

Bronię cie jak lwica hahah :)

Nie stresuj sie za duzo z gory ... :) prwnie ze sobie poradzicie :)

Mysiaka dziewczyny raczej miały na myśli osoby które z życia na zasiłku zrobiły sobie zawód i całe życie ciągną na garnuszku państwa. Nie o młodych ludzi ns starcie w dorosłe życie, którzy jednak chcą pracować, ale na początku drogi zawodowej wiadomo, kokosów nie dostaną, albo studentów, jak Ty. :-)

Choć prawdą jest, że tym, którzy zapieprzają jak dzicy państwo najpierw zabiera na najwyższym progu podatkowym, potem szkaluje, że robią kariery nie dzieci, a na końcu, jak już dzieci zrobią to pokazuje im faka....

Super, że masz taką teściową. Z takim wsparciem na pewno będzie dobrze. :-)

Hej dziewczyny! Myslicie juz o porodzie? Tak naprawde to juz od 7 miesiaca moze on nastapic prawda? Ja mam ostatnio jakies mysli co, gdyby nastapila wczesniej. Wy sie nad tym zastanawiacie? Znalazlam wozek, w ktorym sie zakochalam portugalskiej marki bebecar. Slyszelyscie? Wrzucam foto modelu, ktory mi sie podoba! Ja jeszcze w pelni remontu, jestesmy bez lazienek, kuchni, drzwi i calej reszty a do tego pracuje w pelni, od wtorek u ruszam z zymba Ale tylko bede obok dziewczyny, ktora wZielam na Zastepstwo zeby moje kursantki ja poznaly ja zrobie tylko jakas lemma bachate salse i stretching a w miedzyczasie bede sobie cwiczyc soft na silce! Pozdrowienia Was i brakuje mi bardzo forum z wami Ale ja pracuje tak duzo ze naprawde na Nie nadazalam za wami. Jesli chodzi o wozki to podoba mi sie ten bialy. ElementMi szarymi ImageUploadedByForum BabyBoom1442166440.249475.jpgImageUploadedByForum BabyBoom1442166449.629277.jpgImageUploadedByForum BabyBoom1442166457.695882.jpgImageUploadedByForum BabyBoom1442166466.345793.jpgImageUploadedByForum BabyBoom1442166475.261925.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1442166440.249475.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1442166440.249475.jpg
    29,5 KB · Wyświetleń: 93
  • ImageUploadedByForum BabyBoom1442166449.629277.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1442166449.629277.jpg
    23,7 KB · Wyświetleń: 91
  • ImageUploadedByForum BabyBoom1442166457.695882.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1442166457.695882.jpg
    32,2 KB · Wyświetleń: 94
  • ImageUploadedByForum BabyBoom1442166466.345793.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1442166466.345793.jpg
    41,5 KB · Wyświetleń: 89
  • ImageUploadedByForum BabyBoom1442166475.261925.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1442166475.261925.jpg
    24,2 KB · Wyświetleń: 98
Mysiaka dziewczyny raczej miały na myśli osoby które z życia na zasiłku zrobiły sobie zawód i całe życie ciągną na garnuszku państwa. Nie o młodych ludzi ns starcie w dorosłe życie, którzy jednak chcą pracować, ale na początku drogi zawodowej wiadomo, kokosów nie dostaną, albo studentów, jak Ty. :-)

Choć prawdą jest, że tym, którzy zapieprzają jak dzicy państwo najpierw zabiera na najwyższym progu podatkowym, potem szkaluje, że robią kariery nie dzieci, a na końcu, jak już dzieci zrobią to pokazuje im faka....

Super, że masz taką teściową. Z takim wsparciem na pewno będzie dobrze. :-)
Juti idealnie to ujelas, dokladnie o to chodzi
mysiaka, dacie rade i na pewno bedzie super

reklama
Do góry